Fleece Og Strik | Patagonias Retro Pile Jacket Light Current Blue – Kvinder

Tilbud

Fleece Og Strik | Patagonias Retro Pile Jacket Light Current Blue – Kvinder

DKK 974.70 DKK 506.16

Patagonia Retro Pile Jacket, Fleecejakke Patagonia Retro Pile Jacket er en super lækker fleecejakke i retr…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2464 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia Retro Pile Jacket, Fleecejakke
Patagonia Retro Pile Jacket er en super lækker fleecejakke i retro stil, som på ingen måde går på kompromis med hverken funktionalitet eller varme.
Fleecejakken er lavet i shearling fleece af 100% genanvendt polyester og har en normal pasform. Denne fleecetype gør Retro Pile Jacket utroligt komfortabel og den kan både bruges som mellem- og yderlag.
Retro Pile fleecejakken er udstyret med en brystlomme og to håndlommer. Kraven kan trækkes godt op om halsen, så den lige varmer en smule mere.
Fleecen er Fair Trade certificeret, hvilket sikrer en fair løn og anstændige arbejdsvilkår for medarbejderne i produktionen. Derudover er den også bluesign godkendt, som bidrager til så skånsom en produktion som muligt.
Er man outdoor menneske, på jagt eller på fisketur, vil man helt sikker sætte pris på Retro Pile Jacket.
Vidste du at :
Patagonia startede deres arbejde med bluesign-teknologier i år 2000, for at kortlægge og reducere ressourceforbruget i deres materialeforsyningskæde, samt for at hjælpe dem med at styre mængden af kemikalier, farvestoffer og finish i produktionen. Bluesign holder til i Schweiz, arbejder på hvert trin i tekstilforsyningskæden for at godkende kemikalier, processer, materialer og produkter, der er sikre for miljøet, trygt for arbejdstagerne og sikkert for slutkunderne. I 2007 blev Patagonia det første brand, der officielt tilsluttede sig netværket af bluesign-partnere. Ethvert stof du ser som er godkendt af bluesign, tilbyder altså det højeste niveau af forbrugersikkerhed ved at anvende metoder og materialer, som sparer ressourcer og minimerer den negative påvirkning på både mennesker og miljø.
100% genanvendt polyester
Fair Trade certificeret
bluesign autoriseret
Åndbar

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Patagonias Retro Pile Jacket Light Current Blue – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: