Fleece Og Strik | Patagonias Retro Pile Jacket New Navy – Kvinder

Tilbud

Fleece Og Strik | Patagonias Retro Pile Jacket New Navy – Kvinder

DKK 1026.00 DKK 506.16

Patagonia Pile Fleecetrøje til kvinder En varm dame fleecejakke i vaskeægte retro stil, som kan holde dig varm på selv de koldeste dage. Denne fleece har samlet tre lommer, en brystlomme…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2474 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia Pile Fleecetrøje til kvinder
En varm dame fleecejakke i vaskeægte retro stil, som kan holde dig varm på selv de koldeste dage.
Denne fleece har samlet tre lommer, en brystlomme til nøgler, kreditkort eller lignende samt to sidelommer til at opbevaring, eller til at varme hænderne i. Retro Pile jakken er fabrikeret i Bluesign Approved materialer, og den er naturligvis også Fair Trade certificeret, hvilket mere er reglen end undtagelsen med tøj og udstyr fra Patagonia’s bæredygtige filosofi.
Retro Pile Fleece er i en dobbelt-sidet Shearling Fleece, der er fremstillet i 100% genanvendt Polyester. Shearling Fleecen har en kraftigt plysset overflade, som både gør at den føles blød og lækker imod huden, men som også gør at trøjen fanger endnu mere luft i materialet, hvilket giver den gode isolering som Shearling fleecen tilbyder. Trøjen kan bruges som mellemlag på de kolde dage, eller som yderlag på de lidt mildere dage. Er man outdoor menneske, på jagt eller på fisketur og skal bruge en varm og lækker fleece, så er denne retro trøje en sikker vinder. Trøjen har et stilrent og tidsløst design, med gennemgående lyn i fronten og en krave der når godt op omkring halsen.
Pro Outdoor i Holbæk har over 30 års erfaring med alt i beklædning og udstyr, til et aktivt liv i naturen. Du kan se størstedelen af vores sortiment online på webshoppen, eller komme og besøge os i butikken på Ahlgade 11 i Holbæk, hvor vi altid står klar til at dele ud af vores bedste råd og erfaringer, til hvordan du får en bedre oplevelse når du skal planlægge dit næste eventyr.
Shearling Pile Fleece
Regular Fit
100% genanvendt Polyester
Fair Trade Certified
Bluesign Approved
God isolerende effekt
Åndbar og Hurtigtørrende

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Patagonias Retro Pile Jacket New Navy – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: