Fleece Og Strik | Patagonias Retro Pile Jacket Piton Purple – Mænd

Tilbud

Fleece Og Strik | Patagonias Retro Pile Jacket Piton Purple – Mænd

DKK 1177.85 DKK 554.04

Patagonia Pile Fleecetrøje til Mænd En varm herre fleece i vaskeægte retro stil, som kan holde dig varm på de kolde dage. Denne fleece har samlet tre lommer, en brystlomme til nøgler, …

På lager

Varenummer: C.3905/TO2784 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia Pile Fleecetrøje til Mænd
En varm herre fleece i vaskeægte retro stil, som kan holde dig varm på de kolde dage.
Denne fleece har samlet tre lommer, en brystlomme til nøgler, kreditkort eller lignende samt to sidelommer til at opbevaring, eller til at varme hænderne i. Retro Pile jakken er fabrikeret i Bluesign Approved materialer, og den er naturligvis også Fair Trade certificeret, hvilket mere er reglen end undtagelsen med tøj og udstyr fra Patagonia’s bæredygtige filosofi.
Retro Pile Fleece er med full zip og er lavet af 100% genanvendt polyester. Kan bruges som mellemlag på de kolde dage, eller som yderlag på de lidt mildere dage. Er man outdoor menneske, på jagt eller på fisketur og skal bruge en varm og lækker fleece, så er denne retro trøje en sikker vinder.
Vidste du at :
Patagonia har arbejdet med bluesign teknologier siden år 2000, for at evaluere og reducere ressourceforbruget i deres materialeforsyningskæde og for at hjælpe dem med at styre mængden af kemikalier, farvestoffer og finish der bruges i processen. Bluesign-teknologier der er baseret i Schweiz, arbejder på hvert trin i tekstilforsyningskæden for at godkende kemikalier, processer, materialer og produkter, der er sikre for miljøet, trygt for arbejdstagerne og sikkert for slutkunderne. I 2007 blev Patagonia det første brand, der officielt sluttede sig til netværket af bluesign systempartnere. Ethvert stof du ser som er godkendt af bluesign, tilbyder det højeste niveau af forbrugersikkerhed ved at anvende metoder og materialer til deres fremstilling, som sparer ressourcer og minimerer påvirkningen på mennesker og miljø.
Regular Fit
100% Polyester – genanvendt
Fair Trade Certificeret
Blue Sign Certificeret
God isolerende effekt
Åndbar og Hurtigtørrende

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Patagonias Retro Pile Jacket Piton Purple – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: