Fleece Og Strik | Patagonias Retro Pile Jacket Rosehip – Kvinder

Tilbud

Fleece Og Strik | Patagonias Retro Pile Jacket Rosehip – Kvinder

DKK 1400.15 DKK 601.92

Patagonia Retro Pile Jacket, Fleecejakke Retro Pile Jacket fra Patagonia er en fed retro fleecejakke, som på ingen måd…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2480 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia Retro Pile Jacket, Fleecejakke
Retro Pile Jacket fra Patagonia er en fed retro fleecejakke, som på ingen måde går på kompromis med hverken varme eller funktionalitet.
Fleecen er lavet i en lækker shearling fleece af 100% genanvendt polyester, hvilket gør den utroligt komfortabel. Pasformen er standard og du kan både benytte fleecen som yder- og mellemlag alt efter temperaturen.
Retro Pile fleecejakken har to håndlommer og en brystlomme. Derudover kan kraven trækkes godt op om halsen, så den beskytter mod den kolde vind.
Fleecen er Fair Trade certificeret, hvilket sikrer medarbejderne i produktionen en fair løn og anstændige arbejdsvilkår. Derudover er den også bluesign godkendt, som bidrager til så skånsom en produktion som muligt.
Hvad enten du er til jagt, vandring, shelterture eller bare mangler en lækker fleece til hverdagen, så kan du ikke gå galt i byen med Retro Pile Jacket fra Patagonia.
Vidste du at :
Patagonia påbegyndte arbejdet med bluesign i år 2000, som en måde at holde styr på og reducere ressourceforbruget i deres materialeforsyningskæde, samt for at hjælpe dem med at styre mængden af kemikalier, farvestoffer og finish i produktionen. Bluesign holder til i Schweiz og holder øje på hvert trin i tekstilforsyningskæden, for at sikre at der kun bruges kemikalier, processer, materialer og produkter, der er sikre for miljøet, trygt for arbejdstagerne og sikkert for slutkunderne. I 2007 blev Patagonia det første brand, der officielt tilsluttede sig netværket af bluesign partnere. Ethvert stof du ser som er godkendt af bluesign, tilbyder altså det højeste niveau af forbrugersikkerhed ved at anvende metoder og materialer, som sparer ressourcer og minimerer påvirkningen på både mennesker og miljø.
100% genanvendt polyester
Fair Trade certificeret
bluesign godkendt
Åndbar

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Patagonias Retro Pile Jacket Rosehip – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: