Fleece Og Strik | Patagonias Retro Pile Jacket Salt Grey / Jellyfish Yellow – Kvinder

Tilbud

Fleece Og Strik | Patagonias Retro Pile Jacket Salt Grey / Jellyfish Yellow – Kvinder

DKK 1179.90 DKK 506.16

Patagonia Retro Pile Jacket, Fleecejakke Patagonia Retro Pile Jacket er en klassisk fleecejakke i retro stil, som overhovedet ikke gå…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2492 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Patagonia Retro Pile Jacket, Fleecejakke
Patagonia Retro Pile Jacket er en klassisk fleecejakke i retro stil, som overhovedet ikke går på kompromis med hverken varme eller funktionalitet.
Fleecen er lavet af shearling fleece i 100% genanvendt polyester og har en normal pasform. Retro Pile Jacket er altså rigtig komfortabel og kan både bruges som yderlag og mellemlag.
Retro Pile fleecejakken har to håndlommer og en brystlomme. Kraven kan trækkes godt op om halsen, så den lige varmer lidt mere.
Fleecen er Fair Trade certificeret, hvilket sikrer medarbejderne i produktionen en fair løn og anstændige arbejdsvilkår. Derudover er den også bluesign godkendt, som bidrager til så skånsom en produktion som muligt.
Er man outdoor menneske, på jagt eller på fisketur og skal bruge en varm og lækker fleece, så er denne retro trøje en sikker vinder.
Vidste du at :
Patagonia startede arbejdet med bluesign teknologier i år 2000, for at evaluere og reducere ressourceforbruget i deres materialeforsyningskæde, og for at hjælpe dem med at styre mængden af kemikalier, farvestoffer og finish i produktionen. Bluesign har base i Schweiz, arbejder på hvert trin i tekstilforsyningskæden for at godkende kemikalier, processer, materialer og produkter, der er sikre for miljøet, trygt for arbejdstagerne og sikkert for slutkunderne. I 2007 blev Patagonia det første brand, der officielt tilsluttede sig netværket af bluesign partnere. Ethvert stof du ser som er godkendt af bluesign, tilbyder altså det højeste niveau af forbrugersikkerhed ved at anvende metoder og materialer, som sparer ressourcer og minimerer påvirkningen på både mennesker og miljø.
100% genanvendt polyester
Fair Trade certificeret
bluesign godkendt
Åndbar

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Patagonias Retro Pile Jacket Salt Grey / Jellyfish Yellow – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: