Fleece Og Strik | Patagonias Retro Pile P/O Dark Borealis Green – Mænd

Tilbud

Fleece Og Strik | Patagonias Retro Pile P/O Dark Borealis Green – Mænd

DKK 787.97 DKK 485.64

Patagonia Mens Retro Pile Fleece En varm herre Pull-Over fleece i vaskeægte retro stil, som kan holde dig varm på de kolde dage. Fleecen kan nemt bruges som mellemlag på de kolde dage, eller so…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2788 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia Mens Retro Pile Fleece
En varm herre Pull-Over fleece i vaskeægte retro stil, som kan holde dig varm på de kolde dage. Fleecen kan nemt bruges som mellemlag på de kolde dage, eller som yderlag på de lidt mildere dage.
Retro Fleecen passer perfekt til dig som er at outdoor menneske, som står og mangler en varm og komfortabel fleece på jagt- eller fisketuren. Trøjen er også fremstillet med 100% genanvendt Polyester. Fleecen er også med halv zip, hvilket gør den nem og hurtig at tage den overhovedet.
Denne fleece har samlet 2 lommer, en brystlomme til kreditkort, nøgler eller lignende samt en stor samlet kængurulomme til at varme hænderne i. Retro Pile Pull-Over er fremstillet på en bluesign certificeret fabrik, og den er naturligvis også Fair Trade certificeret, hvilket mere er reglen end undtagelsen med tøj og udstyr fra Patagonia’s bæredygtige filosofi.
Vidste du at :
Fairtrade er et fantastisk program der omhandler at skabe bedre arbejdsvilkår for mennesker i Afrika, Asien samt Syd og Mellemamerika, og samtidig passe bedre på miljøet.
Vi stiller krav til at virksomheder betaler arbejderne, og at de får mere bæredygtige priser, og på den måde ændrer vi gradvist uretfærdigheden ved konventionel handel, som ikke altid er helt fair.
Når du køber et Fairtrade-mærket produkt, er du med til at skabe en bedre fremtid for bønder og arbejdere i nogle af verdens fattigste lande.
Kig forbi vores butik på hovedgaden i Holbæk og se vores store udvalg fra Patagonia, med blandt andet, regntøj, logowear, jakker, tasker cap’s, waders og meget mere. Hvis du har yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at ringe på vores tlf. 59443212.
Regular Fit
100 % Genbrugs Polyester
Pull-Over
Blue Sign Certificeret
Fair Trade Certificeret

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Patagonias Retro Pile P/O Dark Borealis Green – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: