Fleece Og Strik | Patagonias Retro Pile P/O Forge Grey – Mænd

Tilbud

Fleece Og Strik | Patagonias Retro Pile P/O Forge Grey – Mænd

DKK 1214.10 DKK 478.80

Patagonia Retro Pile, Fleecetrøje Retro Pile Pull-Over er en dejligt varm fleecetrøje i en lækker retro stil, som kan holde dig varm på de kolde vinterdage. Fleecen fungerer super …

På lager

Varenummer: C.3905/TO3190 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia Retro Pile, Fleecetrøje
Retro Pile Pull-Over er en dejligt varm fleecetrøje i en lækker retro stil, som kan holde dig varm på de kolde vinterdage. Fleecen fungerer super godt som mellemlag på de kolde dage, men kan også sagtens bruges som yderlag på de lidt mildere dage.
Netop fordi pull-overen fungerer så godt som mellemlag, er den rigtig god til enhver friluftsaktivitet lige fra vandring til jagt eller fiskeri.
Trøjen er produceret af 100% genanvendt polyester shearling fleece.
Fleecen er lavet med halvt zip, så du super nemt kan tage den af og på. Derudover har den en brystlomme og en stor kængurulomme, som du kan varme hænderne i.
Retro Pile Pull-Over er Fair Trade produceret, hvilket sikrer, at produktionsmedarbejderne har fair arbejdsvilkår og løn. Derudover er trøjen også bluesign godkendt, som forpligter Patagonia til, at bruge så skånsomme og miljøvenlige produktionsmetoder som muligt.
Du er velkommen til at kigge forbi vores butik på Ahlgade i Holbæk, hvis du vil prøve denne trøje eller noget andet i vores store sortiment. Vi fører stærke brands såsom Fjällräven, Patagonia, The North Face, Columbia og mange, mange flere. Vi har ikke alle varer på hjemmesiden, så udvalget i butikken er betydeligt større. Har du spørgsmål eller andet, må du endelig ikke tøve med at ringe eller skrive til os.
Varm fleecetrøje til outdoorliv og hverdag
100% genanvendt polyester sherling fleece
Halv zip
Fair Trade Certificeret
bluesign godkendt

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Patagonias Retro Pile P/O Forge Grey – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: