Fleece Og Strik | Patagonias Retro Pile P/O Oar Tan – Mænd

Tilbud

Fleece Og Strik | Patagonias Retro Pile P/O Oar Tan – Mænd

DKK 1148.44 DKK 492.48

Patagonia Retro Pile P/O, Fleecetrøje Retro Pile Pull-Over er en lækker og varm fleecetrøje i en klassisk retro-stil, som kan holde dig varm og veloplagt på de kolde vinterdage. Når temperaturen till…

På lager

Varenummer: C.3905/TO3194 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia Retro Pile P/O, Fleecetrøje
Retro Pile Pull-Over er en lækker og varm fleecetrøje i en klassisk retro-stil, som kan holde dig varm og veloplagt på de kolde vinterdage. Når temperaturen tillader det, kan du snildt bruge fleecen som yderlag, men i vinterhalvåret fungerer den optimalt som en komfortabelt mellemlag under en skaljakke for eksempel.
Trøjen er produceret af 100% genanvendt polyester shearling fleece, som har en lidt krøllet struktur. På den måde skabes mange stillestående luftbobler, som isolerer rigtig godt. Derudover gør det også fleecen hurtigttørrende, så du kan have den med på vandreture og lignende.
Fleecen er lavet med en lynlås i halv længde, så du nemt og problemfrit kan tage den af og på. Derudover har den en brystlomme med lynlås og en stor kængurulomme, så du kan holde hænderne varme.
Retro Pile Pull-Over er Fair Trade certificeret, hvilket sikrer en fair løn og anstændige arbejdsvilkår for medarbejderne i produktionen. Derudover er trøjen også bluesign godkendt, som hjælper Patagonia til at bruge så skånsomme og miljøvenlige produktionsmetoder som muligt.
Du er velkommen til at kigge forbi vores butik på Ahlgade i Holbæk, hvis du vil prøve denne trøje eller noget andet i vores store sortiment. Vi fører stærke brands såsom Fjällräven, Patagonia, The North Face, Columbia og mange, mange flere. Vi har ikke alle varer på hjemmesiden, så udvalget i butikken er betydeligt større. Har du spørgsmål eller andet, må du endelig ikke tøve med at ringe eller skrive til os.
Varm fleecetrøje til outdoorliv og hverdag
100% genanvendt polyester shearling fleece
Lynlås i halv længde
Fair Trade Certificeret
bluesign godkendt

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Patagonias Retro Pile P/O Oar Tan – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: