Fleece Og Strik | Patagonias Woolyester Fleece Jacket Oatmeal Heather – Kvinder

Tilbud

Fleece Og Strik | Patagonias Woolyester Fleece Jacket Oatmeal Heather – Kvinder

DKK 1188.79 DKK 533.52

Woolyester Fleecejakke til kvinder Tyk og vamset Fleecetrøje fra Patagonia, i en super lækker kombination af genanvendt Uld og syntetiske fibre. Trøjen er lavet i en Pile Fleece, som gør at stoffet har et større overfladeareal, og derfor både giver en …

På lager

Varenummer: C.3905/TO2290 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Woolyester Fleecejakke til kvinder
Tyk og vamset Fleecetrøje fra Patagonia, i en super lækker kombination af genanvendt Uld og syntetiske fibre.
Trøjen er lavet i en Pile Fleece, som gør at stoffet har et større overfladeareal, og derfor både giver en optimeret isolering, samt fugtledende egenskaber. Woolyester Fleecen er lavet i 46% Uld der er genanvendt, 46% Polyester, 4% Nylon og 4% andre fibre.
Woolyester Fleecen til kvinder har store håndlommer med adgang fra siderne, hvor du kan varme fingrene hvis det bliver rigtig koldt. På brystet sidder et lille påsyet Patagonia Logo. Der er gennemgående lyn i fronten, så trøjen er let at hive af og på som temperaturerne ændrer sig, og som gør at du også kan åbne lidt op og få mere luftgennemstrømning. Kraven er høj så du kan lukke helt op og beskytte omkring halsen.
Omkring livet og i afslutningen af ærmerne, har Woolyester Fleecen en bred ribkant der holder trøjen bedre på plads. Ribkanten i ærmerne er heller ikke for stram, til at du kan rulle ærmerne op når det er nødvendigt.
Trøjen er syet under Fair-Trade Certificerede forhold, som er med til at sikre at de ansatte, både under fremstilling af materialerne, samt arbejdet med at sy fleecetrøjen, får ordentlige løn- og arbejdsforhold. Woolyester Fleecen er fremstillet i Thailand.
Pile Fleece trøje
46% Uld – genanvendt
46% Polyester
4% Nylon og 4% andre fibre
Full Zip og høj krave
Håndvarmer lommer
Fair-Trade Certificeret

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Patagonias Woolyester Fleece Jacket Oatmeal Heather – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: