Fleece Og Strik | Salomon Discovery FZs Purple – Kvinder

Tilbud

Fleece Og Strik | Salomon Discovery FZs Purple – Kvinder

DKK 1231.20 DKK 608.76

Salomon Discovery Fleece til dame Fleece med glat overside, og en super god isolering ift. den lave vægt. Udvendi…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2168 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Salomon Discovery Fleece til dame
Fleece med glat overside, og en super god isolering ift. den lave vægt.
Udvendigt er trøjen glat så den blandt andet glider nemt imod indersiden af en vinterjakke eller skaljakke, når du bruger trøjen i en lag-på-lag konstruktion. Den glatte yderside giver også trøjen et mere sporty look, og kombineret med de fugtledende, hurtigtørrende og isolerende egenskaber, er den derfor et perfekt mellemlag. Den kan dog også sagtens bruges yderst på en kølig sommeraften, hvor den bløde børstede inderside, føles rar imod huden.
Discovery FZ fleecen har gennemgående lynlås i fronten, så den er let og hurtig at hive på, eller du kan åbne lidt op og få frisk luft ind i trøjen. Kraven er høj så den dækker halsen når du lyner helt op. På ydersiden sidder en enkelt brystlomme med lynlås.
I butikkens lokaler på Ahlgade 11 i Holbæk finder du det samme store udvalg som på webshoppen – Samt meget mere som du måske ikke kan finde online. Vi har over 30 års erfaring med alt til udeliv og en aktiv livsstil i naturen, og vores sortiment af beklædning strækker sig til brug over hele året, og dækker dine behov til rejser i både varme og solrige egne, til arktiske ekspeditioner, eller tekniske vandre- og klatreture. Kontakt os og få både råd, vejledning og inspiration til dit næste eventyr.
Fugtledende
Hurtigtørrende
Isolerende
Active Fit
AdvancedSkin Warm
Brystlomme m. lyn

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Salomon Discovery FZs Purple – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: