Fleece Og Strik | Salomon Essential Cosy Fleece FZs Mallard Blue – Kvinder

Tilbud

Fleece Og Strik | Salomon Essential Cosy Fleece FZs Mallard Blue – Kvinder

DKK 978.12 DKK 437.76

Salomon Essential Cosy dame fleecetrøje PrimaLoft Fleecetrøje til outdoor, sport eller casual hverdagsbrug, når du skal bruge et ekstra lag funktionel beklædning. Essential Cosy Fleece er i en PrimaLoft Fleece kvalitet …

På lager

Browse Wishlist
Varenummer: C.3905/TO2309 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Salomon Essential Cosy dame fleecetrøje
PrimaLoft Fleecetrøje til outdoor, sport eller casual hverdagsbrug, når du skal bruge et ekstra lag funktionel beklædning.
Essential Cosy Fleece er i en PrimaLoft Fleece kvalitet med AdvancedSkin Warm, så Salomon har virkelig haft fokus på en optimal isolering, da de har lavet Essential Cosy fleecen. Stoffet er i 100% Polyester og trøjen er syet i Regular Fit facon, der hverken sidder for løst og flagrende, eller som kommer til at sidde for tæt til kroppen så du føler du mister bevægelsesfriheden.
Fleecen giver både en rigtig god isolering, så den f.eks. kan bruges som yderlag på en kølig sommeraften, eller som mellemlag under en skaljakke eller vinterjakke. Fleecen er desuden fugtledende, så den aktivt hjælper med til at få perspiration, let og hurtigt væk fra kroppen.
Pro Outdoor i Holbæk har over 30 års erfaring med alt i beklædning og udstyr, til et aktivt liv i naturen. Du kan se størstedelen af vores udvalg online på vores webshop, eller du kan besøge os på Ahlgade 11 i Holbæk, hvor du kan se 100% af vores sortiment Live, samt få vores bedste råd og vejledning til planlægning af dit næste store eventyr.
100% Polyester
PrimaLoft Fleece
AdvancedSkin Warm
Full Zip lynlås
Håndlommer m. lynlås
Høj krave

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Salomon Essential Cosy Fleece FZs Mallard Blue – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: