Fleece Og Strik | Salomon Outrack Full Zip Mids Black – Mænd

Tilbud

Fleece Og Strik | Salomon Outrack Full Zip Mids Black – Mænd

DKK 1108.08 DKK 608.76

Let mellemlags fleece fra Salomon Outrack fleecener lavet af 100% polyester, der både er hurtigttørrende og fugttransporterende. Ydersiden er glat, men indersiden har en fin struktur der kan holde på en del stillestående luft og dermed også gi…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2798 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Let mellemlags fleece fra Salomon
Outrack fleecener lavet af 100% polyester, der både er hurtigttørrende og fugttransporterende. Ydersiden er glat, men indersiden har en fin struktur der kan holde på en del stillestående luft og dermed også giver mere varme uden at fylde alt for meget.
Den glatte yderside gør at fleecen glider let under en skaljakke og elastiske kanter ved håndled og nederste søm sørger for at trøjen ikke glider op.
Outrack fleecen har en slank pasform med en behageligt høj krave der giver ekstra varme og komfort. I begge sider er der en diskret håndvarmer lomme, der også kan bruges til opbevaring af diverse småting.
Salomon Outrack fleecens design og materialer gør den perfekt som mellemlag under en skaljakke, men fleecen kan ligeså vel bruges som yderlag på en kølig sommeraften eller over en skjorte på kontoret i vintermånederne. Kort sagt en lækker fleece du kan have glæde af året rundt.
Glat yderside
100% hurtigttørrende polyester
Struktur i stoffet indvendig for mere varme
Fugttransporterende
Elastisk ved håndled og nederste søm
Perfekt som mellemlag
Høj krave
To håndlommer

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Salomon Outrack Full Zip Mids Black – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: