Fleece Og Strik | Salomon Outrack Full Zip Mids Green – Mænd

Tilbud

Fleece Og Strik | Salomon Outrack Full Zip Mids Green – Mænd

DKK 1354.32 DKK 608.76

Funktionel fleece fra Salomon Outrack fleecen har en slank pasform der dog giver god plads til bevægelse. Stoffet er 100% polyester der både er hurtigttørrende og fug…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2691 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Funktionel fleece fra Salomon
Outrack fleecen har en slank pasform der dog giver god plads til bevægelse. Stoffet er 100% polyester der både er hurtigttørrende og fugttransporterende.
Ydersiden er glat dog med en smule struktur der gør fleecen let strækbar. Indersiden har en lidt grovere struktur, der gør det muligt at binde stillestående luft og dermed få en så god isolerende effekt som muligt uden at det fylder alverden.
Den glatte yderside gør at fleecen glider let under en skaljakke og elastiske kanter ved håndled og nederste søm sørger for at trøjen ikke glider op.
Outrack fleecen har en behagelig høj krave der giver ekstra varme og komfort. Ved hoften er der to diskrete håndlommer, der er gode til at varme fingrene i eller til opbevaring af småting.
Salomon Outrack fleecens design og materialer gør den perfekt som mellemlag under en skaljakke, men fleecen kan ligeså vel bruges som yderlag på en kølig sommeraften eller over en skjorte på kontoret i vintermånederne. Kort sagt en lækker fleece du kan have glæde af året rundt.
100% hurtigttørrende polyester
Glat yderside
Struktur i stoffet indvendig for mere varme
Fugttransporterende
Elastisk ved håndled og nederste søm
Perfekt som mellemlag
Høj krave
To håndlommer

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Salomon Outrack Full Zip Mids Green – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: