Fleece Og Strik | Salomon Outrack Full Zip Mids Mallard Blue – Kvinder

Tilbud

Fleece Og Strik | Salomon Outrack Full Zip Mids Mallard Blue – Kvinder

DKK 918.61 DKK 533.52

Let mellemlags fleece fra Salomon Outrack fleecen er designet med en fin taljeret pasform, der sammen med det let elastisk stof giver en trøje der er behagelig at have på og bevæge sig i. Elastikken i den nederste søm og ved håndle…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2316 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Let mellemlags fleece fra Salomon
Outrack fleecen er designet med en fin taljeret pasform, der sammen med det let elastisk stof giver en trøje der er behagelig at have på og bevæge sig i. Elastikken i den nederste søm og ved håndleddene modvirker at trøjen kravler op, samtidig med at det holder varmen inde i trøjen.
Fleecen er lavet af 100% polyester og har en bagside med struktur der giver mulighed for at fange stillestående luft og på den måde give en god isolering uden at fylde for meget. Fleecen har en glat yderside der nemt glider i en skaljakke. Indersiden har en fin struktur der både føles blød, men som også holder ekstra godt på den varmende stillestående luft.
Den behagelige høje krave der giver ekstra varme og komfort. I begge sider er der en diskret håndvarmer lomme, der også kan bruges til opbevaring af diverse småting.
Salomon Outrack damefleece er perfekt som mellemlag, og men også som yderlag på en kølig sommeraften ellers indendørs i vintermånederne, kort sagt en lækker blød trøje du kan få glæde af hele året rundt.
Glat yderside
Elastisk ved håndled og nederste søm
Struktur i stoffet indvendig for mere varme
100% hurtigttørrende polyester
Fugttransporterende
Perfekt som mellemlag
Høj krave
To håndlommer

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | Salomon Outrack Full Zip Mids Mallard Blue – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: