Fleece Og Strik | The North Faces 100 Glacier Full Zip Tourmaline Blue – Kvinder

Tilbud

Fleece Og Strik | The North Faces 100 Glacier Full Zip Tourmaline Blue – Kvinder

DKK 820.80 DKK 506.16

Fleecetrøje til damer fra The North Face The North Face Womens 100 Glacier Full Zip, er den klassiske fleecetrøje, der varmer dejligt, er praktisk og lettere åndbar. Materialet er Polartec® micro fleece…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2510 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Fleecetrøje til damer fra The North Face
The North Face Womens 100 Glacier Full Zip, er den klassiske fleecetrøje, der varmer dejligt, er praktisk og lettere åndbar.
Materialet er Polartec® micro fleece, der fanger luft i kamre, og dermed isolerer fantastisk, hvis man tænker på vægten af trøjen. Det giver dig en behagelig fleecetrøje, som du kan bruge alene, eller i 3-lagsprincippet, under en jakke osv.
Womens 100 Glacier
Du kender den sikkert, eller har set andre have den på. Womens 100 Glacier er en af vores mest solgte fleecetrøjer, og med god grund. Prisen er bestemt fornuftigt, og The North Face har produceret trøjen, i mange år, og det er ny et ikon.
The North Face butik og webshop
Alt du ser på vores hjemmeside fra The North Face,har vi også i vores butik i Holbæk. Du kan komme og prøve størrelser, og se vores store sortiment. Du er også velkommen til at ringe på 5944 3212 eller kontakte os her…

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fleece Og Strik | The North Faces 100 Glacier Full Zip Tourmaline Blue – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: