Gummistøvler | Aigle Parcours 2 Iso Kaki – Mænd

Tilbud

Gummistøvler | Aigle Parcours 2 Iso Kaki – Mænd

DKK 1292.76 DKK 608.76

Aigle Parcours Gummistøvle En opgraderet version af den klassiske og populære Aigle Gummistøvle, med Neopren foer. Indlægssålen er lavet med en ny og revolutionerende teknologi, der aktivt modvirker trække fødder. Det gør støvlerne langt mere beha…

På lager

Varenummer: C.3905/TO1879 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Aigle Parcours Gummistøvle
En opgraderet version af den klassiske og populære Aigle Gummistøvle, med Neopren foer.
Indlægssålen er lavet med en ny og revolutionerende teknologi, der aktivt modvirker trække fødder. Det gør støvlerne langt mere behagalige at have på over længere tid.
Parcours 2 er et par Herre Gummistøvler der er håndsamlet i Naturgummi af den bedste kvalitet. Ydersålen er lavet med et 360 graders mønster, med en let savtakket overflade. Dette giver et godt greb i alle retninger, samt bedre balance og afsæt. Den indvendige sål er lavet så den giver en bedre komfort i støvlerne, samt bedre stødsbsorbering. Sålen er antibakterielt behandlet, så den blandt andet minimerer lugtgener.
Der er en indbygget kile i læggen, der blandt andet gør dem lettere at få af og på, men som også giver en langt bedre komfort, hvis man f.eks. har en lidt bred læg.
I disse støvler ligger der 4,5 mm Neopren foer, der giver en god varme samt virker svedtransporterende. Ydermere ligger der en 6 mm tyk mellemsål i filt under trædepuden, der også er med til at give både varme og komfort.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Gummistøvler | Aigle Parcours 2 Iso Kaki – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: