Gummistøvler | Gateway Ascot 6 3mm Khaki – Mænd

Tilbud

Gummistøvler | Gateway Ascot 6 3mm Khaki – Mænd

DKK 666.90 DKK 437.76

Korte herre gummistøvler fra Gateway Ascot gummistøvlerne har en praktisk højde der går op over anklerne, og beskytter mod hverdagens regn og sjap. Ideelle til cykelturen eller turen med hunden. Gummistøvlerne er bygget op over en komfortabel sål, med…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2444 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Korte herre gummistøvler fra Gateway
Ascot gummistøvlerne har en praktisk højde der går op over anklerne, og beskytter mod hverdagens regn og sjap. Ideelle til cykelturen eller turen med hunden.
Gummistøvlerne er bygget op over en komfortabel sål, med ekstra støtte i svangen. Den nederste gummisål har et groft Rainmaster mønster der sikrer godt fodfæste i vådt og blødt terræn.
Overdelen af gummistøvlerne er lavet en slidstærk gummiblanding med et højt indhold af naturgummi. Naturgummi har flere fordele frem for pvc, men de tungest vejende fordele er at vægten er lavere og at naturgummi forbliver blødt og smidigt selv ved lave temperaturer.
For at gøre det nemt at komme ned i støvlerne er der et panel af elastisk neopren ved anklen. Samme panel sørger for at holde støvlerne sikkert på plads.
Indeni i gummistøvlerne er der en 3 mm neoprenforing, der giver lidt ekstra varme. En fugttransporterende Coil-linning sørger for et behageligt klima omkring dine fødder.
Gateways Ascot 6" gummistøvle er perfekt som en let hverdagsgummistøvle, og til at gå ture i da den let følger med foden og har en behagelig pasform.
husk at vedligeholde dine naturgummistøvler med
naturgummispray
så modvirker du at gummiet bliver stift og sprækker.
Ankellange gummistøvler
Blød og slidstærk naturgummiblanding
Elastisk neopren ved ankel
3 mm neopren foring
Coil-linning
Skridsikker Rainmaster gummisål

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Gummistøvler | Gateway Ascot 6 3mm Khaki – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: