Gummistøvler | Gateway Ascot Lady 6 3mm Black – Kvinder

Tilbud

Gummistøvler | Gateway Ascot Lady 6 3mm Black – Kvinder

DKK 844.74 DKK 437.76

Korte dame gummistøvler fra Gateway Ascot damehar en praktisk højde der går op over anklerne, og beskytter mod hverdagens regn og sjap. Ideelle til cykelturen eller turen med hunden. Gummistøvlerne har en behagelig elastisk neopren påsætning…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2147 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Korte dame gummistøvler fra Gateway
Ascot damehar en praktisk højde der går op over anklerne, og beskytter mod hverdagens regn og sjap. Ideelle til cykelturen eller turen med hunden.
Gummistøvlerne har en behagelig elastisk neopren påsætning ved anklen der gør det nemt at komme ned i støvlen, og holder støvler sikkert på plads. Det elastiske gør også at støvlerne passer godt på langt de flestes ankler.
Overdelen på støvlerne er lavet af en slidstærk naturgummiblanding. Naturgummi har den fordel at det forbliver blødt og smidigt, selv i minusgrader.
Indeni i gummistøvlerne er der en 3 mm neoprenforing, der giver lidt ekstra varme. Sammen med en god uldsok gør det at støvlerne kan bruges og være komfortabelt varme til ned omkring frysepunktet.En fugttransporterende Coil-linning sørger for et behageligt klima omkring dine fødder.
Sålen er bygget op med forstærket svangstøtte for optimal støtte og komfort. Ydersålen er en skridsikker gummisål med Gateways Rainmaster mønster. Mønsteret giver godt fodfæste på våde og bløde underlag.
Gateways Ascot Lady gummistøvle er perfekt som en let hverdagsgummistøvle, og til at gå ture i da den let følger med foden og har en behagelig pasform.
husk at vedligeholde dine naturgummistøvler med
naturgummispray
så modvirker du at gummiet bliver stift og sprækker.
Ankellange gummistøvler
Elastisk neopren ved ankel
Blød og slidstærk naturgummiblanding
3 mm neopren foring
Coil-linning
Skridsikker Rainmaster gummisål

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Gummistøvler | Gateway Ascot Lady 6 3mm Black – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: