Gummistøvler | Gateway Ascot Lady 6 3mm Pink Out – Kvinder

Tilbud

Gummistøvler | Gateway Ascot Lady 6 3mm Pink Out – Kvinder

DKK 933.66 DKK 437.76

Gateway Ascot Lady, Gummistøvler Ascot Lady fra Gateway er en kort damegummistøvle, som går til lige op over anklerne. De beskytter mod regn og sjap, men er stadig rigtig komfortable og lette. Støvlernes overdel er lavet af en hol…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2159 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Gateway Ascot Lady, Gummistøvler
Ascot Lady fra Gateway er en kort damegummistøvle, som går til lige op over anklerne. De beskytter mod regn og sjap, men er stadig rigtig komfortable og lette.
Støvlernes overdel er lavet af en holdbar stærk naturgummiblanding. Det smarte ved lige netop naturgummi er, at det ikke fryser men derimod forbliver blød og smidigt i minusgrader.
Gummistøvlerne er lavet med en behagelig elastisk neoprenpåsætning ved anklen, der gør det nemt at tage støvlen af og på, samtidig med at den bidrager til at fastholde støvlen på foden. Det elastiske gør også at støvlerne passer godt på langt de flestes ankler.
Indeni har Ascot Lady en 3 mm neoprenforing, der giver ekstra varme. Sammen med en god uldsok gør det at støvlerne kan bruges og være komfortabelt varme til ned omkring frysepunktet. En fugttransporterende Coil-lining sørger for et behageligt klima omkring dine fødder.
Sålen er konstrueret med forstærket svangstøtte, hvilket giver en optimal støtte og komfort. Ydersålen er en skridsikker gummisål med Gateways Rainmaster mønster, som giver godt fodfæste på våde og bløde underlag.
Gateways Ascot Lady gummistøvle er perfekt som en let hverdagsgummistøvle, og til at gå ture i da den let følger med foden og har en behagelig pasform.
Husk at vedligeholde dine naturgummistøvler med Rubber Boot Care, så modvirker du at gummiet bliver stift og sprækker.
Ankellange gummistøvler
Elastisk neopren ved ankel
Blød og slidstærk naturgummiblanding
3 mm neopren foring
Coil-linning
Skridsikker Rainmaster gummisål

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Gummistøvler | Gateway Ascot Lady 6 3mm Pink Out – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: