Gummistøvler | Gateway Ascot Lady 6 3mm Slate Grey – Kvinder

Tilbud

Gummistøvler | Gateway Ascot Lady 6 3mm Slate Grey – Kvinder

DKK 800.28 DKK 437.76

Ascot Lady, Kort Gummistøvle Ascot Lady fra Gateway er en kort damegummistøvle, der er i en praktisk højde og går til lige op over anklerne….

På lager

Varenummer: C.3905/TO2162 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Ascot Lady, Kort Gummistøvle
Ascot Lady fra Gateway er en kort damegummistøvle, der er i en praktisk højde og går til lige op over anklerne. De beskytter mod regn og sjap, men er stadig rigtig komfortable og lette.
Indeni er Ascot Lady udstyret med en 3 mm neoprenforing, der giver en ekstra varme. Kombinerer du gummistøvlerne med en god uldsok gør foret, at støvlerne kan bruges og være komfortable ned til omkring frysepunktet. En fugttransporterende Coil-lining sørger for et behageligt klima omkring dine fødder.
Overdelen er lavet af en utrolig slidstærk naturgummiblanding. Lige netop naturgummi er valgt, da det ikke fryser men derimod forbliver blødt og smidigt, når temperaturen falder til under frysepunktet.
Gummistøvlerne er lavet med en komfortabel og elastisk neoprenpåsætning ved anklen, der gør det rigtig nemt at tage støvlen af og på, samtidig med at den bidrager til at fastholde støvlen på foden. Det elastiske element gør også at støvlerne passer godt på langt de flestes ankler.
Sålen er konstrueret med forstærket svangstøtte, hvilket giver en optimal støtte og komfort. Ydersålen er en skridsikker gummisål med Gateways Rainmaster mønster, som giver godt fodfæste på våde og bløde underlag.
Gateways Ascot Lady gummistøvle er perfekt som en let hverdagsgummistøvle, og til at gå ture i da den let følger med foden og har en behagelig pasform.
Husk at vedligeholde dine naturgummistøvler med Rubber Boot Care, så modvirker du at gummiet bliver stift og sprækker.
Ankellange gummistøvler
Elastisk neopren ved ankel
Blød og slidstærk naturgummiblanding
3 mm neopren foring
Coil-lining
Skridsikker Rainmaster gummisål

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Gummistøvler | Gateway Ascot Lady 6 3mm Slate Grey – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: