Gummistøvler | Gateway Field Master 18 tommer 4 mm Side Zip Khaki – Mænd

Tilbud

Gummistøvler | Gateway Field Master 18 tommer 4 mm Side Zip Khaki – Mænd

DKK 889.20 DKK 437.76

Field Master Herre Gummistøvler Klassisk herregummistøvle med praktisk side-lynlås fra Gateway. Field Master gummistøvlern…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2448 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Field Master Herre Gummistøvler
Klassisk herregummistøvle med praktisk side-lynlås fra Gateway.
Field Master gummistøvlerne har en blød stødabsorberende EVA sål der gør støvlerne komfortabel at gå i time efter time. Den nederste robuste gummisål har et groft mønster der giver dig et godt fodfæste i langt de fleste typer terræn.
Støvlerne er lavet af blødt naturgummi, der forbliver blødt og behageligt også selvom det er koldt udenfor. Naturgummi har et naturligt olieindhold, som med tiden vil formindskes, derfor anbefaler vi hos Pro-Outdoor at du jævnligt vedligeholder dine støvler med
naturgummispray
så gummiet ikke tørrer ud og krakelerer.
Field Master har en praktisk lynlås på ydersiden der gør det nemt at komme ind og ud af gummistøvlen. Bag lynlåsen er der en bred kile af samme gummimateriale som resten af støvlen, der sikrer at der ikke kommer vand gennem lynlåsen. Hvis lynlåsen bliver meget beskidt og mudret kan det vær en fordel at holde den ren med lynlåsspray.
En 4 mm neoprenforing giver god isolering og gør gummistøvlerne velegnede til brug i efterårs og vintermånederne. Hvis man skulle komme til at svede sørger en tynd fugttransporterende linning for at transportere fugten væk fra dine fødder og holde dem behageligt tørre.
Gateways Field Master gummistøvler er ideelle til alle former for udendørsaktiviteter, og holder dine fødder behageligt tørre og varme under langt de fleste forhold.
Stødabsorberende sål
Naturgummistøvler
Praktisk lynlås på ydersiden
4 mm neoprenforing

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Gummistøvler | Gateway Field Master 18 tommer 4 mm Side Zip Khaki – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: