Gummistøvler | Gateway Sportsman II Lady 17 Tommer 4 mm Khaki – Kvinder

Tilbud

Gummistøvler | Gateway Sportsman II Lady 17 Tommer 4 mm Khaki – Kvinder

DKK 755.82 DKK 437.76

Gateway Sportsman 17" Gummistøvle Damegummistøvler til Jagt, Friluftsliv, Landbrug, stalden og meget mere. Gateway’s Sportsman Gummistøvle…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2172 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Gateway Sportsman 17" Gummistøvle
Damegummistøvler til Jagt, Friluftsliv, Landbrug, stalden og meget mere.
Gateway’s Sportsman Gummistøvle er lavet med et skaft på ca. 17 tommers højde, i G162A vulkaniseret gummi, der giver en blød men også slidstærk gummiblanding. Støvlen er desuden foret med 4 mm Neopren på indersiden, så der også er lidt isolering og termoeffekt i støvlerne, til de dage hvor temperaturne er lave, eller du f.eks. står eller sidder stille, i lang tid af gangen. Så er det godt at støvlerne giver lidt af kropsvarmen tilbage. Neopren foringen gør at du kan bruge Gateway Sportsman støvlerne ned til lige omkring frysepunktet, inden du skal til at finde de helt tunge vinterstøvler frem.
Sportsman støvlen har en lille kile bagpå læggen, der gør at den er lidt nemmere og komme ind og ud af, samtidig med at der netop er god plads, til dig der har lidt brede lægge. Støvlen kan strammes ind omkring benet med en lille strop, så den heller ikke kommer til at sidde for løst og flagrende, eller hænge fast i smågrene når du skal igennem tæt krat og underskov. Sålen er lavet med en Field Sport ydersål der har et dybt mønster som griber specielt godt på bløde og mudrede underlag. Sålen er desuden stødabsorberende med en tyk mellemsål i EVA-skum. Inde i sålen ligger også en afstivende glasfiber svang, der støtter foden de helt rigtige steder.
Dame Gummistøvle
4 mm Neopren for
G1-stage1 fodseng
EVA Stødabsorbering
Field Sport Ydersål
G162A Vulkaniseret Gummi

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Gummistøvler | Gateway Sportsman II Lady 17 Tommer 4 mm Khaki – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: