Gummistøvler | Gateway Woodwalker Lady 17 tommer 4 mm Dark Brown – Kvinder

Tilbud

Gummistøvler | Gateway Woodwalker Lady 17 tommer 4 mm Dark Brown – Kvinder

DKK 1218.89 DKK 547.20

Woodwalker Neopren Gummistøvler Langskaftet dame Gummistøvle med 4 mm Neopren-for på indersiden. Det øverste af skaftet på Woodwalker gummistøvlen er lavet af blød og fleksibel neopren, der kan bukkes ned…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2177 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Woodwalker Neopren Gummistøvler
Langskaftet dame Gummistøvle med 4 mm Neopren-for på indersiden.
Det øverste af skaftet på Woodwalker gummistøvlen er lavet af blød og fleksibel neopren, der kan bukkes ned over støvlen. Neopren er en anelse strækbart, og derfor har gummistøvlen en god tæt pasform oppe omkring læggen. I hele støvlens længde er den foret med 4 mm neopren der fungerer isolerende. For ekstra komfort er der en tynd lining af fugtledende tekstil, i hele støvlens længde. Sålen er lavet med en behagelig EVA stødabsorberende mellemsål, og en god robust ydersål der kan tåle at gå i ujævnt terræn og på bløde underlag, som man ofte møder på jagten, ved fiskeri eller når du skal ud over pløjemarkerne.
Woodwalker gummistøvlerne har en fod i vulkaniseret naturgummi, der forbliver blødt og smidigt selv ved lave temperaturer. Naturgummi er også lettere end pvc, og derfor giver det et par lettere og mere komfortable gummistøvler.
Gateway Woodwalker gummistøvlen er ideel til alle former for udendørs aktiviteter, hvor du gerne vil igennem med behageligt tørre fødder.
Dame Gummistøvle
Vulkaniseret gummi
Neoprenskaft for god pasform
4 mm neopren foring
Stødabsorberende EVA sål

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Gummistøvler | Gateway Woodwalker Lady 17 tommer 4 mm Dark Brown – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: