Gummistøvler | Le Chameau Vierzon Female Green – Kvinder

Tilbud

Gummistøvler | Le Chameau Vierzon Female Green – Kvinder

DKK 935.71 DKK 513.00

Le Chameau Vierzon Gummistøvle Super blød Gummistøvle til kvinder, i Le Chameau’s Chamolux Rubber og med Jersey-for på indersiden. Det indvendige Jersey-stof gør at huden ikke kommer i direkte med gummistøvlen, så det føles som om d…

På lager

Varenummer: C.3905/TO1865 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Le Chameau Vierzon Gummistøvle
Super blød Gummistøvle til kvinder, i Le Chameau’s Chamolux Rubber og med Jersey-for på indersiden.
Det indvendige Jersey-stof gør at huden ikke kommer i direkte med gummistøvlen, så det føles som om den klistrer til benet. Jersey-stoffet er lavet i 60% Bomuld med 40% Polyester, som både giver komforten fra bomulds-fibrene, og de fugtledende egenskaber fra de syntetiske fibre i Polyester.
Udvendigt er støvlen lavet i Chamolux Naturgummi, der er ganske tyndt og meget fleksibelt. Så skaftet på støvlen føles på ingen måde stiv omkring benet, eller generer omkring benet når du sidder på hug eller er i fuld bevægelse.
Ydersålen er med Le Chameau’s Cross mønster, der virkelig formår at gribe i de bløde og mudrede underlag. Sålen er heller ikke for stiv til at du mister fornemmelsen med hvor du træder, men virker blød og fjedrende når du tager et skridt.
Omkring læggen kan du stramme Vierzon støvlen ind med en klips, så den sidder tæt omkring benet. Uanset om du har bukserne på inder- eller ydersiden. Det fleksible panel under stroppen, er lavet i en ekstra tynd naturgummi så du dårligt kan mærke det, selv hvis støvlen strammes helt tæt ind.
Chamolux Naturgummi
Grip mønstret Ydersål
Jersey foret inderside
Skaftlængde ca. 40 cm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Gummistøvler | Le Chameau Vierzon Female Green – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: