Gummistøvler | Le Chameau Vierzonords Green – Mænd

Tilbud

Gummistøvler | Le Chameau Vierzonords Green – Mænd

DKK 1206.58 DKK 567.72

Vierzonord Neopren Gummistøvler Super blød og lækker Gummistøvle, der er foret med 3 mm Neopren på indersiden. Neoprenen gør at støvlerne får en rigtig god isolering, så de kan bruges på nogle af årets koldeste dage. Vierzonord er testet helt …

På lager

Varenummer: C.3905/TO2432 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Vierzonord Neopren Gummistøvler
Super blød og lækker Gummistøvle, der er foret med 3 mm Neopren på indersiden.
Neoprenen gør at støvlerne får en rigtig god isolering, så de kan bruges på nogle af årets koldeste dage. Vierzonord er testet helt ned til -15 °C, så de er perfekte til efterårs- og vinterens lange dage på jagt-reviret, eller til meget andet aktivt udeliv både efterår og vinter.
Udvendigt er støvlen lavet i Chamolux Naturgummi, der er super fleksibelt. Så skaftet på støvlen føles på ingen måde stiv omkring benet, eller generer omkring benet når du sidder på hug.
Ydersålen er Le Chameau’s Grip kvalitet, der har et dybt mønster som virkelig formår at gribe i bløde og mudrede underlag. Sålen er heller ikke for stiv til at du mister fornemmelsen med hvad du træder på, men er blød og fjedrende når du tager et skridt.
Omkring læggen kan du stramme Vierzonord støvlen ind med en klips, så den sidder tæt omkring benet. Uanset om du har bukserne inde- eller ude. Det fleksible panel under stroppen, er lavet i en ekstra tynd naturgummi så du dårligt kan mærke det, selv hvis støvlen strammes helt tæt ind.
Chamolux Naturgummi
Neoprene Foret
Grip mønstret Ydersål
Højde ca. 40-41 cm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Gummistøvler | Le Chameau Vierzonords Green – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: