Gummistøvler | Le Chameau Vierzons Green – Mænd

Tilbud

Gummistøvler | Le Chameau Vierzons Green – Mænd

DKK 933.66 DKK 437.76

Le Chameau Vierzon Gummistøvler Super blød og lækker Gummistøvle, til både Jagt- og andet aktivt Friluftslivs. Støvlen er foret med et tyndt lag Jersey-stof på indersiden, så huden ikke kommer i direkte med gummien. Jersey-stoffet er lavet i 60% Bom…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2427 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Le Chameau Vierzon Gummistøvler
Super blød og lækker Gummistøvle, til både Jagt- og andet aktivt Friluftslivs.
Støvlen er foret med et tyndt lag Jersey-stof på indersiden, så huden ikke kommer i direkte med gummien. Jersey-stoffet er lavet i 60% Bomuld med 40% Polyester, som både giver det komfortable egenskaber fra natur-fibrene, og de fugtledende egenskaber fra de syntetiske fibre i foret.
Udvendigt er støvlen lavet i Chamolux Naturgummi, der er ganske tyndt og meget fleksibelt. Så skaftet på støvlen føles på ingen måde stiv omkring benet, eller generer omkring benet når du sidder på hug.
Ydersålen er Le Chameau’s Grip kvalitet, der har et dybt mønster som virkelig formår at gribe i bløde og mudrede underlag. Sålen er heller ikke for stiv til at du f.eks. kan Pürsche i støvlen, da du har en god fornemmelse med hvor du træder.
Omkring læggen kan du stramme Vierzon støvlen ind med en klips, så den sidder tæt omkring benet. Uanset om du har bukserne inde- eller ude. Det fleksible panel under stroppen, er lavet i en ekstra tynd naturgummi så du dårligt kan mærke det, selv hvis støvlen strammes helt tæt ind.
Chamolux Naturgummi
Grip mønstret Ydersål
Jersey foret inderside
Højde ca. 40-41 cm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Gummistøvler | Le Chameau Vierzons Green – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: