Huer Og Hatte | Columbia Tech Shade Hat Columbia Tech Shade Hat – Mænd/Kvinder

Tilbud

Huer Og Hatte | Columbia Tech Shade Hat Columbia Tech Shade Hat – Mænd/Kvinder

DKK 844.74 DKK 437.76

Columbia Tech Shade Kasket Ultra åndbar og hurtigtørrende Kasket fra Columbia Sportswear, der er perfekt til et aktivt Friluftsliv i de varmeste…

På lager

Beskrivelse

Columbia Tech Shade Kasket
Ultra åndbar og hurtigtørrende Kasket fra Columbia Sportswear, der er perfekt til et aktivt Friluftsliv i de varmeste klimaer.
I siderne er Tech Shade kasketten forsynet med Omni-Wick Mesh paneler, der sørger for en super god ventilation, så fugten kan fordampe ekstremt hurtigt. Resten af kasketten er i 100% Nylon Poplin, der giver en Solbeskyttende effekt med Omni-Shade UPF 50+, så toppen af hovedet er beskyttet bedst muligt imod skadelige UV-stråler, når du er ude i solen i længerevarende perioder.
Nylon-fibrene har den fordel at de ikke absorberer fugten, men transporterer sved let og hurtigt væk fra hovedet. Så selv når temperaturen eller aktivitetsniveauet er højt, skal der meget til før Tech Shade Hat kommer til at føles fugtig.
Kasketten kan justeres med en klips i nakken, så den kommer til at sidde perfekt. Faconen er sporty, med en klassisk skygge, som du også kan forme lidt efter din hoved-facon. Tip: Hold skyggen med en hånd i hver side, og rul den let uden at trykke for meget ind. Så undgår du at skyggen får et "knæk" på midten.
100% Nylon Poplin
Omni-Shade UPF 50+
Omni-Wick Meshpaneler

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Huer Og Hatte | Columbia Tech Shade Hat Columbia Tech Shade Hat – Mænd/Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: