Huer Og Hatte | Westin W Viking Helmet Westin W Viking Helmet – Mænd/Kvinder

Tilbud

Huer Og Hatte | Westin W Viking Helmet Westin W Viking Helmet – Mænd/Kvinder

DKK 1176.48 DKK 581.40

Westin W Viking Helmet Westins stilede Viking Helmet kasket er lavet som en klassisk snapback cap. Kasketten er one-size, som er i standart…

På lager

Beskrivelse

Westin W Viking Helmet
Westins stilede Viking Helmet kasket er lavet som en klassisk snapback cap. Kasketten er one-size, som er i standart størrelse. Viking Helmet Cap er lavet af slidstærkt stof. Den har også mulighed for justering på bagsiden. W’et på forsiden af kasketten er syet på, det giver en dybde, fordi selve W’et går 0,5 cm frem i forhold til kasketten. Det giver kasketten et stilet look, samtidig med, at designet er holdt simpelt.
Westin W Viking Helmet er en cap, som er super fed at have på, når man er ude og fiske, og har brug for en kasket til at skygge for solen. Men den kan også sagtens bruges i hverdagen. Det moderne og simple design passer sammen med næsten alle outfits, og kan også sagtens gå sammen med et par solbriller på en solskinsdag.
Kig forbi vores butik på hovedgaden i Holbæk og se vores store udvalg fra Westin, med blandt andet, endegrej, fiskestænger, caps, trøjer, fiskejakker, og meget mere. Alt det du ser på vores hjemmeside finder du også i vores fysiske butik på hovedgaden i Holbæk. Hvis du har yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at ringe på vores tlf. 59443212.
Westin Cap
One-Size
Snapback
W logo
Justerbar på bagsiden

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Huer Og Hatte | Westin W Viking Helmet Westin W Viking Helmet – Mænd/Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: