Kjoler Og Nederdele | Columbia Silver Ridge Skorts Turquoise – Kvinder

Tilbud

Kjoler Og Nederdele | Columbia Silver Ridge Skorts Turquoise – Kvinder

DKK 844.74 DKK 437.76

Silver Rigde Nederdel med Shorts Skort fra Columbia Sportswear i den lette Silver Ridge kvalitet. Silver Ridge Skorten består af en udvendig Nederdel i en let 100% …

På lager

Varenummer: C.3905/TO2319 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Silver Rigde Nederdel med Shorts
Skort fra Columbia Sportswear i den lette Silver Ridge kvalitet.
Silver Ridge Skorten består af en udvendig Nederdel i en let 100% Nylon Ripstop, med et par indvendige Brief Shorts med Omni-Freeze der aktivt hjælper med til at køle kroppen ned.
Den udvendige nederdel giver en Solbeskyttende effekt med Omni-Shade UPF 50+, så du er beskyttet imod de værste af solens skadelige UV-stråler. Nederdelen har også Omni-Wick indvendigt, som yderligere hjælper med at transportere fugten væk fra kroppen. De indvendige Brief Shorts er Antimikrobielt Behandlet, så de beskytter imod udvikling af bakterier.
På højre lår sidder en flad Cargo-lomme med en flap over. Desuden er der håndlommer og baglommer, hvoraf den ene er lukket med lynlås.
Silver Ridge Serien fra Columbia Sportswear er lavet til varme klimaer, og er gode både i den værste Hedebølge i Danmark, samt ved aktive rejser til Asien eller Sydamerika, og andre Solrige egne. Stoffets lette fornemmelse, selv i en slidstærk Ripstop kvalitet, giver en uovertruffen åndbarhed.
Nederdel med Shorts
Silver Ridge Ripstop
100% Nylon
Omni-Shade UPF 50+
Omni-Freeze briefs

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Kjoler Og Nederdele | Columbia Silver Ridge Skorts Turquoise – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: