Kjoler Og Nederdele | Patagonias Tech Skort Drifter Grey – Kvinder

Tilbud

Kjoler Og Nederdele | Patagonias Tech Skort Drifter Grey – Kvinder

DKK 1278.40 DKK 601.92

Let og strækbar Patagonia Skort Tech Skorten har et feminint ydre med en flatterende let a-form. Indeni gemmer der sig et par praktiske s…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2380 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Let og strækbar Patagonia Skort
Tech Skorten har et feminint ydre med en flatterende let a-form. Indeni gemmer der sig et par praktiske shorts. Deraf navnet Skort, som er en sammentræning af Skirt og Shorts.
Både nederdel og shorts er lavet af et 4-vejs strækbart polyester ripstop materiale. Materialet er let og åndbart, og ikke mindst hurtigttørrende. Stoffet er lavet delvist af genanvendte materialer og har indvævet solbeskyttelse UPF 50+.
Foran er der to åbne håndlommer, mens der midt bagpå er en lille sikkerhedslomme med lynlås. Sikkerhedslommen er perfekt til opbevaring af en kreditkort eller en mindre mobiltelefon. Længden af skorten kan justeres med en skjult elastiksnøre i siden.
Skorten er syet under Fait trade godkendte forhold, ligesom størstedelen af Patagonias beklædning er det. Patagonia har en ansvarlig indgang til både miljø og arbejdsforhold og derfor benytter de sig af genanvendte materialer og Fair Trade godkendt arbejdskraft.
Patagonias Tech Skort er meget alsidig, og kan uden problemer både bruges til hverdag og på den aktive ferie -eller sågar på fisketuren, da stoffet tørrer utroligt hurtigt.
Skort – Nederdel med integrerede shorts
4-vejs stræk materiale
Solbeskyttelse UPF 50+
Praktiske lommer
Justerbar længde
Fair Trade syet

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Kjoler Og Nederdele | Patagonias Tech Skort Drifter Grey – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: