Luksus Jakker | Canada Goose Ladies Expedition Parka RF Red – Kvinder

Tilbud

Luksus Jakker | Canada Goose Ladies Expedition Parka RF Red – Kvinder

DKK 1116.97 DKK 478.80

Klassisk Canada Goose Expedition damejakke Ekspeditionsmodel til det koldeste vintervejr. Expedition Parka er måske den mest klassiske af alle C…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2576 Kategorier: , , , Tags: ,

Beskrivelse

Klassisk Canada Goose Expedition damejakke
Ekspeditionsmodel til det koldeste vintervejr.
Expedition Parka er måske den mest klassiske af alle Canada Goose jakkemodellerne. Den er oprindeligt udviklet til forskerne på McMurdo forskringsstationen på Antarktisog har derfor mange funktionelle detaljer.
Ydermaterialet er Canada Gooses Arctic Tech materiale der er en slidstærk blanding af bomuld og polyester. En tefloncoating gør det kraftigt vandafvisende og vindtæt. Parkaen har fire udvendige påmonterede paklommer, med god plads til opbevaring. Alle fire lommer kan tilgås fra oven med kuvertlukning. Under lommerne er der fleeceforede håndvarmer lommer, der kan lukkes med lynlås.
Parkaen er foret med 100% hvide andedun af den bedste kvalitet. Dunene har en fyldvægt på 625 cuin. Canada Goose bruger kun dun der er et biprodukt fra fødevareindustrien og garanterer at dunene ikke kommer fra ænder der er plukket levende.
Varmen holdes sikkert inde i jakken med et indvendigt elastisk snefang og justerbar elastik i taljen. Ved håndleddene er der ekstra lange strikkede manchetter, der passer godt ned i et par handsker med langt skaft.
Expedition Parka har en fastmonteret justerbar hætte der giver ekstra beskyttelse mod kulde og vind. Hætten har en aftagelig pelskant af canadisk coyote der er nedlagt på jagt af specielt certificerede jægere der overholder de strenge krav i AIHTS regelsættet. Under pelskanten er der en tynd formbar wire, der hjælper med at tilpasse hætten til den optimale pasform, og dermed også den optimale beskyttelse.
Canada Goose er kategoriseret som TEI5, det gør den egnet til det koldeste og mest krævende vintervejr.
Canada Gooses Expedition Parka er ikke en klassiker uden grund, det er en af de varmeste jakker på markedet og vil gøre sit for at holde dig varm i det koldeste vintervejr.
Pro-Outdoor.dk i Holbæk er autoriseret Canada Goose Forhandler. og det er din garanti for ægte Canada Goose produkter.
Slidstærkt ArcticTech materiale
Kraftigt vandafvisende
Flere praktiske lommer
Varm dunforing
Indvendigt snefang
Justerbar hætte med aftagelig pelskant
TEI5 kategoriseret

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Luksus Jakker | Canada Goose Ladies Expedition Parka RF Red – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: