Luksus Jakker | Canada Goose Ladies Mystique Parka Navy – Kvinder

Tilbud

Luksus Jakker | Canada Goose Ladies Mystique Parka Navy – Kvinder

DKK 952.13 DKK 588.24

Canada Goose Mystique Parka Dunjakke Vinterparka til ekstrem kulde. Mystique Parkaer ekstra lang for at give ekstra beskyt…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2603 Kategorier: , , , Tags: ,

Beskrivelse

Canada Goose Mystique Parka Dunjakke
Vinterparka til ekstrem kulde.
Mystique Parkaer ekstra lang for at give ekstra beskyttelse mod kulde og vind. Ryglængden midtpå er 125 cm, og vil derfor gå et godt stykke ned på læggen på de fleste.
Parkaen er foret med topkvalitets andedun med en fyldvægt på 625 cuin. Canada Goose garanterer at duneneikke> kommer fra ænder der er plukket levende.
For at give ekstra beskyttelse mod kulden har Mystique Parka flere funktionelle detaljer: Kraven kan lukkes til med velcro for ekstra varme og komfort og ved håndleddene er der ekstra lange strikkede manchetter der holder varmen inde og kulden ude. En praktisk to-vejs YKK lynlås med en foret vindflap på bagsiden holder godt på varmen, men samtidig er det muligt at åbne nedefra for ekstra ventilation og bevægelighed.
Hætten kan trinløst justeres og er kantet med pels fra Canadisk Coyote. Pelskanten giver uovertruffen beskyttelse mod vind og snefygning, men kan også tages af hvis det ønskes. Canada Goose bruger kun pels fra dyr der er nedlagt af certificerede jægere der overholder de strenge krav i AIHTS regelsættet. Pelskanten kan tages af hvis det ønskes.
Sammen med parkaens ekstra længde og den tykke dunforing gør det at Mystique Parka er kategoriseret som TEI5 som er den varmester kategori indenfor Canada Goose jakker.
For ikke at gå på kompromis med det slanke feminine design har vinterparkaen kun to diskrete udvendige håndvarmer lommer. Lommerne er foret med blødt fleece. Indvendig er der ligeledes to lommer, dog uden fleeceforing.
Mystique Parka er den længste dameparka i Canada Goose sortimentet og er både feminin og funktionel samtidig, og er både til dem der fryser i hverdagen, og til dem der skal være udenfor i verdens koldeste egne.
Pro-Outdoor.dk er autoriseret Canada Goose forhandler det er din garanti for ægte jakker og accessories.
Ekstra lang – Ryglængde 125 cm
Dunforing – Fyldvægt 625 cuin
Høj krave
Strikmanchetter ved håndleddene
Tei 5 kategoriseret

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Luksus Jakker | Canada Goose Ladies Mystique Parka Navy – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: