Luksus Jakker | Canada Goose Ladies Trillium Parka HD Redwood – Kvinder

Tilbud

Luksus Jakker | Canada Goose Ladies Trillium Parka HD Redwood – Kvinder

DKK 1179.90 DKK 506.16

Canada Goose Trillium Damejakke Feminin vinterparka fra Canada Goose. Trillium Parka HD har den klassiske midt-på-låret parka længde der giver god beskyttel…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2665 Kategorier: , , , Tags: ,

Beskrivelse

Canada Goose Trillium Damejakke
Feminin vinterparka fra Canada Goose.
Trillium Parka HD har den klassiske midt-på-låret parka længde der giver god beskyttelse mod vinterens kulde. Parkaen er foret med hvide andedun af den bedste kvalitet. Foringen har en fyldvægt på 625 cuin. Canada Goosegaranterer at dunene ikke kommer fra ænder der er plukket levende.
For at undgå at jakken fælder indvendigt har Trillium Parka HD en speciel duntæt linning. linningen af glat stof går hele vejen op i hætten for ekstra komfort.
Yderstoffet er Canada Gooses klassiske Arctic Tech materiale der er kraftigt vandafvisende.
Trillium HD Parkaen har en afslappet pasform, og går lidt ind i taljen for at understrege den kvindelige form. Indvendig er der mulighed for justering med elastik i taljen. En justeringsmulighed der både giver optimal pasform og er med til at holde på varmen. Ved håndleddene er der kraftige ribstrikkede manchetter der også holder på varmen. Sammen med dunforingen gør det at Canada Goose kategoriserer Trillium Parka HD som TEI4.
Hættengiver yderligere beskyttelse mod kulde og vind og er kantet af en pelskant af canadisk coyote der er nedlagt på jagt i Canada. Canada Goose bruger kun pels fra jægere der overholder de strenge krav i AIHTS regelsættet.
Med Trillium Parka HD fra Canada Goose får du en dejligt varm jakke der både kan bruges i byen og i naturen i årets koldeste måneder.
Pro-Outdoor.dk i Holbæk er autoriseret Canada Goose Forhandler. og det er din garanti for ægte Canada Goose produkter.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Luksus Jakker | Canada Goose Ladies Trillium Parka HD Redwood – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: