Luksus Jakker | Canada Gooses Skreslet Parka Black – Mænd

Tilbud

Luksus Jakker | Canada Gooses Skreslet Parka Black – Mænd

DKK 922.72 DKK 478.80

Canada Goose Skreslet Vinterjakke Varm Vinterjakke til herre med dunfoer og mange lækre detaljer, udviklet i samarbejde med Laurie Skreslet, som …

På lager

Varenummer: C.3905/TO2821 Kategorier: , , , Tags: ,

Beskrivelse

Canada Goose Skreslet Vinterjakke
Varm Vinterjakke til herre med dunfoer og mange lækre detaljer, udviklet i samarbejde med Laurie Skreslet, som er den første Canadier der besteg Mount Everest.
Skreslet Parka er lavet med en Fill Power på 750, som giver en rigtig god varme omkring kroppen hele vinteren igennem. Desuden kan jakken strammes både ved hofte og håndled. Der er ydermere et indvendigt snefang i jakken. Hætten kan justeres i 2 retninger så den sidder optimalt omkring hovedet, og lukker den kolde luft ude. Der sidder en wire i hætten der giver mulighed for at indstille den perfekt til ansigtet, som også er med til at sikre at den holder formen selv i kraftig blæst.
På fronten af jakken er der 2 store sidelommer, 2 store Napoleons-lommer på brystet, samt en inderlomme med wire port. Alle disse lommer lukkes med YKK lynlås. Der er ydermere en stor drop-in lomme indvendigt i jakken, til f.eks. vandflaske eller lignende.
Over 2-vejs lynlåsen i fronten af jakken, ligger der en dobbeltlags vindflap, og der er også vindflap på indersiden af lynlåsen. Alle sømme er Seam-Sealed for at holde vand og vind ude. På brystet samt bag på hætten er monteret refleksstriber, som gør det nemmere at blive set i mørket. Jakken er lavet lidt længere over ryggen, for at dække lænden effektivt under aktivt brug.
Fill Power 750
6 store lommer
Justerbar hætte
Ekstra lang ryg

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Luksus Jakker | Canada Gooses Skreslet Parka Black – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: