Luksus Jakker | Columbia Hillsdale Parkas Black – Kvinder

Tilbud

Luksus Jakker | Columbia Hillsdale Parkas Black – Kvinder

DKK 1132.70 DKK 485.64

Hillsdale Parka Dame Vinterjakke Vinterjakke til kvinder med et varmt dunfor på 600 Fill Power, samt Omni-Heat termo-reflekterende for. Hillsdale Parkaen har en længde der når til ca. midt på låret, og en smal og elegant pasform der ikke er for løs. På…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2366 Kategorier: , , , Tags: ,

Beskrivelse

Hillsdale Parka Dame Vinterjakke
Vinterjakke til kvinder med et varmt dunfor på 600 Fill Power, samt Omni-Heat termo-reflekterende for.
Hillsdale Parkaen har en længde der når til ca. midt på låret, og en smal og elegant pasform der ikke er for løs. På hætten sidder en flot Faux Fur pelskant, og der er flere udvendige lommer, både til at varme hænderne, og til lidt ekstra accessories som handsker, halstørklæde eller meget andet.
Jakken er foret med ægte Gåsedun med en Fill Power 600, der ligger i den høje ende af skalaen. Kombineret med den termoreflekterende Omni-Heat belægning på indersiden, gør det Hillsdale Parkaen fuldt anvendelig på nogle af årets koldeste dage, eller til rejser i mere arktiske klimaer. Den stilrene Hillsdale Parka kommer til ikke til at se for "grov" ud som mange andre vinterjakker i samme klasse. Du kan derfor både holde varmen, og samtidig se lidt godt ud.
For at sikre at hverken vind eller vand kan komme ind til kroppen, har jakken Columbia’s egen Omni-Tech membran, der stadig tillader kroppen at ånde, så du heller ikke bliver våd fra indersiden, når blodet pumper lidt.
Gåsedun Fillpower 600
Omni-Heat Termoreflekterende
Omni-Tech Membran
Faux Fur Pelskant
Mid-Thigh længde

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Luksus Jakker | Columbia Hillsdale Parkas Black – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: