Luksus Jakker | Columbia Mount Si Down Parkas Stone Green – Kvinder

Tilbud

Luksus Jakker | Columbia Mount Si Down Parkas Stone Green – Kvinder

DKK 1461.02 DKK 601.92

Columbia Mount Si Parka til kvinder Dunforet Vinterjakke med aftagelig Faux Fur pelskant, stiklommer til at lune fingrene i, samt store udstyrslommer med flap over. Jakken er foret med en tykt …

På lager

Varenummer: C.3905/TO2383 Kategorier: , , , Tags: ,

Beskrivelse

Columbia Mount Si Parka til kvinder
Dunforet Vinterjakke med aftagelig Faux Fur pelskant, stiklommer til at lune fingrene i, samt store udstyrslommer med flap over.
Jakken er foret med en tykt Dunfor i RDS certificerede dun, med en Fillpower på 650, så Mount Si Parkaen kan holde dig varm selv på nogle af årets koldeste dage, eller hvis du skal på rejser i mere arktiske klimaer. Jakken har desuden også Vind- og Vandtæt Omni-Tech membran, samt et inderfor i Termoreflekterende Omni-Heat, der sikrer en endnu bedre udnyttelse af kropsvarmen.
I siderne er der højt placerede stiklommer som er perfekte at lune fingrene i, samt større udstyrslommer på hoften, med en bred stormflap der holdes på plads med trykknapper. I bunden er der slids med lynlås i siden, så du kan løsne jakken lidt op nedefra – perfekt hvis du f.eks. er på cykel. Ryglængden er også lidt længere end fronten, så Mount Si Parkaen når helt ned til toppen af låret. Jakken er i Columbia’s Regular Fit som har god plads til f.eks. mellemlag som en strik eller fleece, uden at jakken kommer til at sidde for tæt.
Mount Si Down Parka er lavet til både Outdoor og Byliv, og kan både bruges til regnfulde dage i overgangssæsonerne, eller til snevejr og på kælkebakken, når vinteren virkelig trænger sig på.
Dunforet Parka
Fillpower 650
RDS Certificerede Dun
Omni-Tech Membran
Vind- og Vandtæt
Omni-Heat belægning
Termoreflekterende
Aftagelig Faux pelskant

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Luksus Jakker | Columbia Mount Si Down Parkas Stone Green – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: