Luksus Jakker | Fjällräven Nuuk Parkas Black – Kvinder

Tilbud

Luksus Jakker | Fjällräven Nuuk Parkas Black – Kvinder

DKK 755.82 DKK 437.76

Fjällräven Nuuk Dame Vinterjakke Smart og praktisk vinterparka til kvinder fra Fjällräven. Nuuk Parkaer vandtæt med Fjällrävens egen Hydratic membran, der har et vandsøjletryk på 10.000.Membranen gør også parkaen vindtæt og åndbar. Pa…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2394 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Fjällräven Nuuk Dame Vinterjakke
Smart og praktisk vinterparka til kvinder fra Fjällräven.
Nuuk Parkaer vandtæt med Fjällrävens egen Hydratic membran, der har et vandsøjletryk på 10.000.Membranen gør også parkaen vindtæt og åndbar.
Parken er foret med det syntetiske Supreme Microloft foer. Foret består af en masse små, silikonebehandlede fibre med luft imellem. Det er den stillestående luft imellem fibrene der giver den gode varme. Derfor er foret heller ikke voldsomt tungt. For at holde varmen inde i Nuuk Parka er der elastiske snore ved taljen og i bunden af parkaen. Ved håndleddene er der velcrostopper, der sørger for at ærmerne er lukket godt til.
Hætten på Nuuk Parka kan let justeres så den får den optimale pasform. For at give ekstra varme og beskyttelse mod vind og vejr er både hætten og den høje krave foret med blødt fleece.
Kunstpelskanten på hættenkan nemt tages af hvis det ønskes.
Nuuk Parka har lommer til at alle de småting det er nødvendigt at have med ud. På ydersiden er der fire store lommer og en lille medie lomme på venstre ærme. I siden er der yderligere to fleece forede lommer, der er perfekte til at varme hænderne i. Indeni er der to store net lommer, en medielomme med udgang til headset og ledningsholder. Derudover er der en lille sikkerhedslomme.
Nuuk Parka har et klassisk look, til dig der gerne vil have en jakke der kan bruges både i naturen og på shoppeturen, og ikke vil gå på kompromis med stil og kvalitet.
Fluorocarbon frit ydermateriale
Supreme Microloft isolering
Vandsøjletryk: 10.000 mm
Åndbarhed: 10.000 m2/24t

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Luksus Jakker | Fjällräven Nuuk Parkas Black – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: