Luksus Jakker | Fjällräven Nuuk Parkas Black – Mænd

Tilbud

Luksus Jakker | Fjällräven Nuuk Parkas Black – Mænd

DKK 1021.90 DKK 560.88

Fjällräven Nuuk Vinterjakke i sort Varm vinterjakke i parkalængde fra Fjällräven. Nuuk Parkaer udst…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2575 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Fjällräven Nuuk Vinterjakke i sort
Varm vinterjakke i parkalængde fra Fjällräven.
Nuuk Parkaer udstyret med Fjällrävens egen Hydratic membran, der gør vinterjakken 100% vand -og vindtæt.
For at være varm nok til de koldeste vintermåneder er Nuuk Parka foret med Supreme Microloft fiber foring. Den syntetiske foring består af millioner af små fibre med luft imellem, og det er faktisk luften imellem fibrene der gør parkaen dejligt varm. For at undgår at fibrene klasker sammen, er de silikonebehandlede.For at holde ekstra på varmen kan Nuuk Parkasnøres til i bunden.
Hætten på Nuuk Parka er foret med fleece for at give ekstra varme og komfort. Hætten kan indstilles så den giver den optimale beskyttelse mod vind og vejr. Hele hætten kan tages af hvis det ønskes.
Kunstpelskanten på hætten opfanger effektivt snefnug og små regndråber, og kan tages af når der ikke er brug for den. Den høje krave er også foret med fleece, men har og windshield rib, der giver ekstra beskyttelse mod den kolde vind.
Fjällrävens Nuuk Parka har mange praktiske detaljer. Blandt andet er der masser af udvendige lommer, de to nederste lommer kan åbnes oppefra og bruges som paklommer. Fra siden kan lommerne også åbnes, og her er de foret med blød fleece, der er gode at varme fingrene i. På brystet er der også flere lommer, både store paklommer, og mindre lommer til opbevaring af småting. Ærmet har en lille lomme, perfekt til mobiltelefonen eller lignende.
Indvendig er der og flere lommer, to store net lommer is trækmateriale, to medielommer, en napoleonslomme og en mindre sikkerhedslomme.
Nuuk Parka er som det meste af Fjällrävens beklædning designet til at imødekomme de udfordringer man kan komme ud for i den skandinaviske natur.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Luksus Jakker | Fjällräven Nuuk Parkas Black – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: