Luksus Jakker | Fjällräven Nuuk Parkas Navy – Mænd

Tilbud

Luksus Jakker | Fjällräven Nuuk Parkas Navy – Mænd

DKK 1198.37 DKK 492.48

Nuuk Parka Herre Vinterjakke Varm og praktisk vinterjakke i parkalængde fra Fjällräven. Nuuk Parka er 100% vind -og vandtæt med Fjällrävens egen Hydratic membran med et vandsøj…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2583 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Nuuk Parka Herre Vinterjakke
Varm og praktisk vinterjakke i parkalængde fra Fjällräven.
Nuuk Parka er 100% vind -og vandtæt med Fjällrävens egen Hydratic membran med et vandsøjletryk på 10.000 mm.
Jakken er varm nok til de koldeste vintermåneder og det er fordi Yupik Parka er foret med Supreme Microloft fiber foring. Den syntetiske foring består af millioner af små fibre med luft imellem, og det er faktisk luften imellem fibrene der gør parkaen dejligt varm. For at undgå at fibrene klasker sammen, er de silikonebehandlede.For at holde ekstra på varmen kan Yupik Parka snøres til i bunden, så der ikke slipper kold luft ind.
Hætten på Nuuk Parka er foret med fleece for at give ekstra varme og komfort. Hætten kan indstilles med elastiksnor på to forskellige måder, så den giver den optimale beskyttelse mod vind og vejr. Hele hætten kan tages af hvis det ønskes.
Pelskanten på hætten er lavet af kunstpels. Den opfanger effektivt snefnug og små regndråber, og kan tages af når der ikke er brug for den. Den høje krave er også foret med fleece, der giver ekstra beskyttelse for ansigtet mod den kolde vind.
Fjällrävens Nuuk Parka har mange praktiske detaljer. Blandt andet er der masser af udvendige lommer, de to nederste lommer kan åbnes oppefra og bruges som paklommer. Hvis lommerne åbnes fra siden er de foret med blød fleece, og er gode at varme fingrene i.På brystet er der flere lommer, både store paklommer, og mindre lommer til opbevaring af småting. På det ene ærme er der en lille lomme, perfekt til mobiltelefonen eller lignende. Indvendig er der ligeledes flere lommer til sikker opbevaring af dine ting.
Nuuk Parka er som det meste af Fjällrävens beklædning designet til at imødekomme de udfordringer man kan komme ud for i den skandinaviske natur.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Luksus Jakker | Fjällräven Nuuk Parkas Navy – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: