Luksus Jakker | Fjällräven Nuuk Parkas Red Oak – Kvinder

Tilbud

Luksus Jakker | Fjällräven Nuuk Parkas Red Oak – Kvinder

DKK 864.58 DKK 533.52

Nuuk Parka til kvinder fra Vand -og vindtæt vinterparka til kvinder fra Fjällräven. Nuuk Parka er en af de tungere…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2398 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Nuuk Parka til kvinder fra
Vand -og vindtæt vinterparka til kvinder fra Fjällräven.
Nuuk Parka er en af de tungere og varmenre vinterjakker fra Fjällräven. Inspirationen er hentet i Grønlands-ekspeditionsjakker, og tilsat flere af Fjällrävens bedste teknologier, for at få dig tørt og varmt igennem vinteren.
En Hydratic® membran med et vandsøjletryk på 10.000 mm sørger for at holde alle slags fugt ude af jakken, ligegyldigt om det er sne eller regn. Membranen er fluorocarbon fri, for at skåne miljøet.
Vinterparkaen er foret med Supreme Microloft fiberforing. Det isolerende materiale er sammensat af mange små silikonebehandlede fibre i forskellige størrelser der er silikonebehandlede så der kommer den helt rigtige mængde luft imellem dem. Så at sige er det faktisk luften i jakken der isolerer og sørger for at du kan holde varmen. På ærmerne er parkaen foret en smule mindre end omkring kroppen, for at give den optimale bevægelsesfrihed.
For at holde varmen inde i jakken kan den justeres med elastik i taljen og ved nederste søm, og med velcro ved håndleddene.
Hætten på Nuuk Parka kan justeres i både lænden og bredden for optimal komfort og beskyttelse mod sne og vind. Kunstpelskanten giver ekstra beskyttelse mod fygesne, men kan tages af hvis man ønsker det.
Parkaen har lommer til at alle de småting det er nødvendigt at have med ud. På ydersiden er der fire store lommer og en lille medie lomme på venstre ærme. I siden er der yderligere to fleece forede lommer, der er perfekte til at varme hænderne i.Indeni er der to store net lommer, en medielomme med udgang til headset og ledningsholder.
Derudover har parkaen en lille indvendig sikkerhedslomme.
Nuuk Parka har et klassisk look, til dig der gerne vil have en jakke der kan bruges både i naturen og på shoppeturen, og ikke vil gå på kompromis med stil og kvalitet.
Fluorocarbon frit ydermateriale
Supreme Microloft isolering
Vandsøjletryk: 10.000 mm
Åndbarhed: 10.000 m2/24t
Justerbar hætte
Mange praktiske lommer

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Luksus Jakker | Fjällräven Nuuk Parkas Red Oak – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: