Luksus Jakker | Fjällräven Singi Wool Padded Parkas Dark Garnet – Kvinder

Tilbud

Luksus Jakker | Fjällräven Singi Wool Padded Parkas Dark Garnet – Kvinder

DKK 874.15 DKK 478.80

Fjällräven Singi Wool Vinterjakke Vinterparka i dyb bodeaux farve og tidløst design fra Fjällräven. Singi Wool Padded Parka går et godt stykke …

På lager

Varenummer: C.3905/TO2402 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Fjällräven Singi Wool Vinterjakke
Vinterparka i dyb bodeaux farve og tidløst design fra Fjällräven.
Singi Wool Padded Parka går et godt stykke ned over låret, så den varmer og beskytter godt mod kulde og vand. Vinterjakken kombinerer det feminine look, med praktiske detaljer der giver den et utal af anvendelsesmuligheder, både til hverdag og fritid.
Jakken er designet under sloganet "Nature Knows Best" og derfor er den foret med en kombination af uld og majsfibre, der til sammen giver et varmende og miljøvenligt isoleringsmateriale. Ulden er specielt udvalgt fra svenske fåre-landbrug for at få den absolut bedste kvalitet, og er blandet sammen med majsfibre hvilket gør det mere easy-care og vaskbart. Tættest på kroppen er der en blød linning med detaljer i uld-flannel der gør jakken ekstra behagelig at have på.
Ydersiden på Singi Wool Padded Parka er lavet af Fjällrävens eget G-1000 lite Eco, som er en slidstærk blanding af bomuld og polyester der under vævningen er blevet coatet med voks så den er kraftigt vandafvisende. Hætten, lommer og skuldre er lavet af G-1000 Eco for ekstra slidstyrke.
Parkaen ha en let A-form, men kan justeres ind i taljen for et mere feminint look. Samtidig holder snøren i taljen på varmen omkring overkroppen. Den praktiske to-vejs lynlås gør det muligt at åbne jakken lidt, enten foroven eller forneden hvor man trænger til udluftning.
Foran er jakken forsynet med to store lommer med flap lukning, med knap for ekstra sikkerhed, to store lommer på brystet som lukkes med lynlås, samt to inderlommer, som gør at der er masser af plads til opbevaring. Hætten kan justeres med en elastik rundt i kanten, så den kan lukkes helt tæt til hovedet, på de kolde dage.
Fjällrävens Singi Wool Padded Parka kombinerer traditionelle gennemprøvede materialer med nyskabende isoleringsmateriale der tager hensyn til naturens resurser uden at gå på kompromis med funktionalitet og kvalitet.
Foring af uld og majfibre
Vandafvisende og vindtæt G-1000 Lite Eco yderside
Forstærkninger af G-1000 Eco
Justerbar talje og hætte
Flere praktiske lommer

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Luksus Jakker | Fjällräven Singi Wool Padded Parkas Dark Garnet – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: