Luksus Jakker | Nobis Ava Dame Navy – Kvinder

Tilbud

Luksus Jakker | Nobis Ava Dame Navy – Kvinder

DKK 1218.89 DKK 547.20

Nobis Ava Parka Vinterjakke Varm dunforet dameparka fra canadiske Nobis. Ava Parkaen har en klassisk længde der går til midt på låret, og varmer derfor godt ned omkring både bagdel og lår. For ekstra varme er der et indvendigt snefang, der er let foret med d…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2416 Kategorier: , , , Tags: ,

Beskrivelse

Nobis Ava Parka Vinterjakke
Varm dunforet dameparka fra canadiske Nobis.
Ava Parkaen har en klassisk længde der går til midt på låret, og varmer derfor godt ned omkring både bagdel og lår. For ekstra varme er der et indvendigt snefang, der er let foret med dun, som sikkert holder vind og kulde ude.
Hele Parkaen er foret med 100% hvide canadiske andedun, der er af premium kvalitet, og giver den absolut bedste varme. Dunene er nøje udvalgt gennem omhyggelig sortering, så kun de bedste dun kommer med i Nobis jakkerne. Den aftagelige hætte er også foret med dun, med en aftagelig pelskant af canadisk coyote. Kanten af hætten har en skjult wire der gør det nemt at forme hætten til den optimale pasform, og giver dig den bedste beskyttelse mod nedbør og kold vind.
Både dun og pels lever op til strenge etiske standarder der sørger for at materialerne er bæredygtige, samt Nobis’ høje kvalitets standarder.
Ava vinterparkaen er vandtæt, vindtæt og åndbar, hvilket gør den særligt velegnet til vores skandinaviske vintervejr, hvor nedbøren ofte er mere våd og kolde vinde blæser. Hvis du har brug for mere ventilation er der ventilationsåbninger med lynlås under armene.
Parkaens feminie silhuet får modspil af paklommer på bryst og hofter og store militærinspirerede pynteknapper på stormflappen. Lommerne på hoften er foret med blødt fleece og er perfekte til at varme kolde fingre i. Stormflappens har praktiske magneter på bagsiden der holde den sikkert på plads.
Nobis Ava dame vinterparkaen holder dig varm og tør vinteren igennem, og gør det med et råt feminint look der kan passe ind i de fleste garderober.
Andedunsforing
Aftagelig pelskant
100% vand -og vindtæt

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Luksus Jakker | Nobis Ava Dame Navy – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: