Luksus Jakker | Nobis Carla Ladies Parka Crosshatch Balsam – Kvinder

Tilbud

Luksus Jakker | Nobis Carla Ladies Parka Crosshatch Balsam – Kvinder

DKK 1077.30 DKK 506.16

Nobis Carla Vandtæt Dunjakke Vinterparka til kvinder fra Nobis. Carla er lidt kortere end den gennemsnitlige parka og går ku…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2418 Kategorier: , , , Tags: ,

Beskrivelse

Nobis Carla Vandtæt Dunjakke
Vinterparka til kvinder fra Nobis.
Carla er lidt kortere end den gennemsnitlige parka og går kun lige ned over hoften, alligevel beskytter den effektivt mod vinterens kulde.
Parkaen har en yderside i Nobis’ Crosshatch stof, der har et diskret sildebensmønster. Yderstoffet er behandlet med DWR der gør den kraftigt vandafvisende. På bagsiden af yderstoffet er der lamineret en Embrace membran fast. Membranen holder effektivt vand ude indtil et vandsøjletryk på 10.000. Membranen er også åndbar, så man undgår den overkogte følelse man nogen gange kan få i membranjakker.
Carla parkaen er foret med hvide dun af canadisk oprindelse. Dunene er af den bedste kvalitet, for at give den optimale isolerende effekt. Også hætten er foret med dun, for ekstra varme og beskyttelse mod vind og vejr. Ved håndleddene er der kraftige ribstrikkede vindfang med tommefingerhuller. Hætten på Carlakan justeres for den optimale pasform. I kanten af hætten er der en wire, der gør det mulig let at forme den. Hætten har en pelskant af canadisk coyote.
Parkaen har en praktisk to-vejs lynlås på forsiden. For at undgå at vinden trænger igennem lynlåsen, er den dækket af en vindflap, der lukkes med magneter -det er meget nemmere end at skulle stå og famle med knapper og lignende. Af yderligere detaljer har Carla to fleeceforede håndvarmer lommer ved brystet, og to større lommer på hoften.
Nobis Carla er praktisk og holder dig varm og tør igennem vinteren, samtidig er den feminin og har med sin lidt kortere længde et lidt sporty udseende.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Luksus Jakker | Nobis Carla Ladies Parka Crosshatch Balsam – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: