Luksus Jakker | Nobis She-Ra Dame Crosshatch Black – Kvinder

Tilbud

Luksus Jakker | Nobis She-Ra Dame Crosshatch Black – Kvinder

DKK 978.12 DKK 437.76

Nobis She-Ra Dame Parka Lang damevinterjakke med mange flotte og funktionelle detaljer fra Nobis. She-Ra kombinerer funktionalitet med femininitet og stilrent design, og er uden tvivl en vinter favorit. She-Ra P…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2713 Kategorier: , , , Tags: ,

Beskrivelse

Nobis She-Ra Dame Parka
Lang damevinterjakke med mange flotte og funktionelle detaljer fra Nobis.
She-Ra kombinerer funktionalitet med femininitet og stilrent design, og er uden tvivl en vinter favorit.
She-Ra Parkaen har ekstra længde, og når ned under knæet, allerede her giver den ekstra varme. Parkaen er foret med canadiske andedun af den absolut bedste kvalitet, for at give den bedste varme uden at det bliver for tungt og fylder for meget.
For at sikre at varmen bliver inde i parkaen er der et indendigt, let dunfyldt, snefang der kan lukkes med velcro. Ved håndleddene sørger ribstrikkede manchetter med tommelfingerhuller, for at holde varmen inde og kulden ude.
De lange lodrette syninger giver parkaen et smallere udseende, og bæltet i taljen understreger den feminine figur.
Yderstoffet på She-Ra er Nobis’ Crosshatch stof, der har en diskret sildebensstruktur. Stoffet er DWR behandlet, så det er kraftigt vandafvisende. På indersiden af yderstoffet er der lamineret en Sympatex membran fast, der gør stoffet vandtæt indtil et vandsøjletryk på 10.000 mm.
Membranen er også åndbar, hvilket modvirker den indelukkede og overkogte følelse man nogen gange kan få i en membranjakke.Hvis man synes der er behov for yderligere ventilation er der lynlåse under armene.
Kraven og hætten på She-Ra er noget helt særligt. Indvendigt i den høje krave er der en aftagelig linning af rex-kanin. Pelsforingen giver ekstra varme og komfort. Den aftagelige hætte er kantet med en aftagelig pelskant af canadisk coyote.
Nobis She-Ra giver al den beskyttelse mod vind og vejr du kan ønske dig, og samtidig er den utroligt flot, elegant og feminin -og har et luksuriøst udseende der kan løfte dit vinterlook til helt nye højder.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Luksus Jakker | Nobis She-Ra Dame Crosshatch Black – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: