Luksus Jakker | Patagonias Downdrift Parka Black – Kvinder

Tilbud

Luksus Jakker | Patagonias Downdrift Parka Black – Kvinder

DKK 1039.68 DKK 540.36

Patagonia Downdrift dame Vinterparka Downdrift dunparkaen har den helt rigtige parkalængde der går til midt på låret og giver ekstra varme ned omkring. Den rummelige hætte går udover en høj krave der giver ekstra beskyttelse mod vind og kulde. Ved mil…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2436 Kategorier: , , , Tags: ,

Beskrivelse

Patagonia Downdrift dame Vinterparka
Downdrift dunparkaen har den helt rigtige parkalængde der går til midt på låret og giver ekstra varme ned omkring. Den rummelige hætte går udover en høj krave der giver ekstra beskyttelse mod vind og kulde. Ved mildere vejr kan hætten tages, hvilket giver den klassiske vinterparka et helt andet udtryk. Ved hoften er der rummelige håndlommer, med skrå åbninger, der gør det behageligt at gå med hænderne i lommerne.
Parkaen er foret med genanvendte dun med en fyldvægt på 600. Dun er naturens bedste isoleringsmateriale, og det er endnu ikke lykkedes at lave et syntetisk produkt der kvalitetsmæssigt kan måle sig i forhold til fylde og varme.
Downdrift Parkas yderside er lavet af blødt og slidstærkt nylon, der er lavet af genanvendte fiskenet. Stoffet er behandlet med en PFC-fri DWR imprægnering der giver det en kraftige vandafvisende overflade. Parkaen er altså ikke 100% vandtæt, men kraftigt vandafvisende og kan modstå sne og lette byger af regn. Som det meste andet Patagonia beklædning er dunjakken Fair Trade certificeret.
PFC-stoffer er yderst skadelig for vandmiljøet, og derfor vælger Patagonia at anvende en imprægnering der ikke indeholder disse skadelige stoffer, det er blot en del af deres bæredygtige filosofi, der handler om at efterlade så minimalt et aftryk som muligt ved produktionen af tøj og udstyr.
Patagonias Downdrift Jacket er ideel til de kolde vinterdage, hvor dunene holder dig varm og den imprægnerede yderside beskytter mod kulde, vind og let nedbør.
Parkalængde
Foret med genanvendte dun
Fyldvægt 600.
PFC-fri DWR behandling = kraftigt vandafvisende

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Luksus Jakker | Patagonias Downdrift Parka Black – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: