Luksus Jakker | Patagonias Maple Grove Down Parka Forge Grey – Mænd

Tilbud

Luksus Jakker | Patagonias Maple Grove Down Parka Forge Grey – Mænd

DKK 1083.46 DKK 595.08

Varm dunforet Patagonia herre vinterparka Maple Grove parkaen er foret med 100% genbrugsdun. Dunene er en blanding af ande- og gåsedun og har en fyldvægt på 600, det give…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2619 Kategorier: , , , Tags: ,

Beskrivelse

Varm dunforet Patagonia herre vinterparka
Maple Grove parkaen er foret med 100% genbrugsdun. Dunene er en blanding af ande- og gåsedun og har en fyldvægt på 600, det giver en dejligt fluffy og varm jakke uden at den bliver for tung. Selve jakken har en totalvægt på ca. 1600 gram.
Ydermaterialet er slidstærkt strækbart canvas af økologisk bomuld og polyester. Stoffet har fået en DWR behandling der gør det kraftigt vandafvisende. Vinterjakken er syet under Fair Trade godkendte forhold.
En del stor af Patagonias DNA er genbrug og bæredygtighed, og det er tænkt ind i materialevalg og produktion af alle deres produkter.
Maple Grovehar et klassisk parka udseende med længde til midt på låret og store påsyede lommer på hoften. Parkaen har også både en udvendig og en indvendig napoleons brystlomme, så der er god plads til opbevaring af essentielle småting. Hætten har et rummeligt design og kan justeres for den optimale pasform.
Patagonias Maple Grove Down parka er et rigtig godt valg til den danske vinter, hvor den vil beskytte dig mod kulde, vind og sne.
Foret med 100% genbrugsdun
Slidstærkt strækbart canvas ydre
DWR behandlet = kraftigt vandafvisende
Flere praktiske lommer
Stor justerbar hætte

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Luksus Jakker | Patagonias Maple Grove Down Parka Forge Grey – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: