Luksus Jakker | Patagonias Untracked Jacket Balkan Blue – Mænd

Tilbud

Luksus Jakker | Patagonias Untracked Jacket Balkan Blue – Mænd

DKK 1158.70 DKK 519.84

Luksus ski-og vinterjakke fra Patagonia Untracked herrejakken til udendørs brug i de hårdeste vejrforhold. Til Untracked jakken er der kun brugt de bedste mate…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2654 Kategorier: , , , Tags: ,

Beskrivelse

Luksus ski-og vinterjakke fra Patagonia
Untracked herrejakken til udendørs brug i de hårdeste vejrforhold.
Til Untracked jakken er der kun brugt de bedste materialer og teknologier. Jakken er vandtæt med en 3-lags Stretch Gore-tex membran, der også tillader kroppen at ånde. Den strækbare materiale giver dig den optimale bevægelsesfrihed, hvad enten du er til klatring eller off-piste ski -eller blot ønsker en virkelig lækker skaljakke.
Jakken har fire udvendige lommer: To håndvarmer lommer, en brystlomme med integreret medie-lomme og en skipas-lomme på venstre underarm. Alle udvendige lommer lukkes med vandtætte lynlåse. Indvendig er der to lommer til sikker opbevaring af vigtige småting.
Untracked Jacket er lavet til fysisk udfoldelse, derfor er den forsynet med dybe ventilationsåbninger under armene, og disse åbninger er lavet med vandtætte lynlåse. Ved hoften har jakken et indvendigt elastisk snefang, der kan lukkes med knapper, og let justeres med elastik snører. Snefanget kanmidt på ryggen fastgøres til hvilken som helst Patagonia skibuks, med en lille strop. På den måde undgås det at jakke og buks skiller på midten.
Hætten kan let justeres både i bredden og i højden for optimal pasform. Kanten er forstærket så den danner en lille skygge, der giver optimalt udsyn i dårligt vejr. For ekstra sikkerhed er jakken udstyret med RECCO refleksionssystem, der gør det nemmere at blive fundet hvis uheldet skulle være ude.
Patagonias Untracked herrejakke er jakken til dig der ikke vil gå på kompromis med kvalitet og funktionalitet, og har brug for at din jakke ikke svigter dig uanset hvad du skulle finde på at udsætte den for.
3-lags Stretch Goretex membran
Vandtæt og åndbar
Mange praktiske lommer
Vandtætte lynlåse
Ventilation under armene
Elastisk justerbart snefang
Justerbar hætte med skygge
RECCO refleksions system

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Luksus Jakker | Patagonias Untracked Jacket Balkan Blue – Mænd”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: