Luksus Jakker | Patagonias Untracked Jacket Curacao Blue – Kvinder

Tilbud

Luksus Jakker | Patagonias Untracked Jacket Curacao Blue – Kvinder

DKK 1021.90 DKK 560.88

Luksus ski-og vinterjakke fra Patagonia Untracked damejakken til udendørs brug i de hårdeste vejrforhold. Til Untracked jakke…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2471 Kategorier: , , , Tags: ,

Beskrivelse

Luksus ski-og vinterjakke fra Patagonia
Untracked damejakken til udendørs brug i de hårdeste vejrforhold.
Til Untracked jakken er lavet til at blive brugt, og til at du er fysisk aktiv. Derfor er den designet med dybe ventilationskanaler under armene. Ventilationskanalerne er lavet med vandtætte lynlåse, der både kan åbnes oppefra og nedefra for fleksible ventilation. Et justerbart og elastisk snefang henover hoften sørger for at holde kulden ude og varmen inde. Midt bagerst sidder der en lille strop, der kan fastgøres i din Patagonia skibuks, og sikre at du ikke skiller på midten.
I designet er tænkt meget på funktionalitet og derfor er der kun brugt de bedste materialer og teknologier. Jakken er vandtæt med en 3-lags Stretch Gore-tex membran, der også tillader kroppen at ånde. Den strækbare materiale giver dig den optimale bevægelsesfrihed, hvad enten du er til klatring eller off-piste ski -eller blot ønsker en virkelig lækker skaljakke.
Jakken har fire udvendige lommer: To håndvarmer lommer, en brystlomme med integreret medie-lomme og en skipas-lomme på venstre underarm. Alle udvendige lommer lukkes med vandtætte lynlåse. Indvendig er der to lommer til sikker opbevaring af vigtige småting.
Hætten kan let justeres både i bredden og i højden for optimal pasform. Kanten er forstærket så den danner en lille skygge, der giver optimalt udsyn i dårligt vejr. For ekstra sikkerhed er jakken udstyret med RECCO refleksionssystem, der gør det nemmere at blive fundet hvis uheldet skulle være ude.
Patagonias Untracked damejakke er jakken til dig der ikke vil gå på kompromis med kvalitet og funktionalitet, og har brug for at din jakke ikke svigter dig uanset hvad du skulle finde på at udsætte den for.
3-lags Stretch Goretex membran
Vandtæt og åndbar
Mange praktiske lommer
Vandtætte lynlåse
Ventilation under armene
Elastisk justerbart snefang
Justerbar hætte med skygge
RECCO refleksions system

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Luksus Jakker | Patagonias Untracked Jacket Curacao Blue – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: