Regntøj | Columbia Remoteness Jackets Flint Grey – Kvinder

Tilbud

Regntøj | Columbia Remoteness Jackets Flint Grey – Kvinder

DKK 860.47 DKK 499.32

Columbia Remoteness Damejakke Halvlang Damejakke med Vind- og Vandtæt Omni-Tech fra Columbia Sportswear. Jakken har en træksnor omkring livet, så du kan justere den ind og få lidt mere timeglas…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2128 Kategorier: , , , Tags: ,

Beskrivelse

Columbia Remoteness Damejakke
Halvlang Damejakke med Vind- og Vandtæt Omni-Tech fra Columbia Sportswear.
Jakken har en træksnor omkring livet, så du kan justere den ind og få lidt mere timeglas-facon. Remoteness jakken har også udvendige lommer med flap, og tydeligt markerede detaljer på knapperne. Hætten kan justeres så den slutter tæt om ansigtet, eller kan tages helt af hvis du ikke bruger den. Den høje krave skal nok sørge for at beskytte halsen alligevel.
Remoteness jakken har Omni-Tech Membran som er vind- og vandtæt, og for at sikre vandtætheden fuldstændig er jakken også Fully Seam Sealed, hvilket vil sige at alle syninger er blevet forseglet indvendigt. Yderstoffet er lavet i 82% Nylon og 18% Polyester, så jakken er både slidstærk og holder farven flot. Indvendigt er Remoteness jakken forsynet med en glat Liner, så den bedre glider imod trøjen og ikke giver for meget friktion.
Remoteness Jakken er god til de regnfulde og blæsende dage, både i overgang- og sommersæsonen. Med det rigtige mellemlag kan du også strække jakken til de milde vinterdage, så den er brugbar næsten hele året rundt.
Omni-Tech Membran
Vandtæt og Åndbar
Justerbar Talje
Aftagelig Hætte

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Regntøj | Columbia Remoteness Jackets Flint Grey – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: