Regntøj | Columbia Trek Light Stretch Jackets Nocturnal – Kvinder

Tilbud

Regntøj | Columbia Trek Light Stretch Jackets Nocturnal – Kvinder

DKK 1177.85 DKK 554.04

Columbia Trek Light Skaljakke Fuldt ud Teknisk Skaljakke i en super let og strækbar kvalitet. Trek Light Stretch Damejakken har 10% Elastan i ydermaterialet, så jakken sidder komfortabelt selvom du f.eks. varierer mellemlagene…

På lager

Varenummer: C.3905/TO2130 Kategorier: , , , Tags: ,

Beskrivelse

Columbia Trek Light Skaljakke
Fuldt ud Teknisk Skaljakke i en super let og strækbar kvalitet.
Trek Light Stretch Damejakken har 10% Elastan i ydermaterialet, så jakken sidder komfortabelt selvom du f.eks. varierer mellemlagene ved skiftende temperaturer eller aktivitetsniveau. Ellers består yderstoffet af 90% Polyester, og jakken er forsynet med Columbia’s Vind- og Vandtætte Omni-Tech. Membranen holder ikke bare vandet ude, men tillader også at fugten kan komme væk fra kroppen, så du ånder godt i Trek Light jakken.
Udvendigt er der håndlommer med lynlås, og i armhulerne kan du lukke op for de ventilerende åbninger, når du har brug for ekstra ventilation. Vil du hellere holde kold luft ude, kan du stramme jakken ind i afslutningen af ærmerne med velcro, og med en træksnor omkring hoften. Indvendigt sidder en glat Liner i Polyester, i en Mesh der både tillader at fugten fordamper effektivt og kommer væk fra kroppen, men som også gør at jakken ikke føles som om den "klistrer" imod huden.
Trek Light Stretch er lavet i så let en kvalitet, så du kan pakke den sammen i en af dens egne lommer. Så den er nem at pakke i bagagen, uanset om du har stor Rygsæk med plads til det hele, eller pakker UL hvor hvert et gram og cm tæller.
Let og Teknisk Skaljakke
Vind- og Vandtæt Omni-Tech
Comfort Stretch m. Elastan
Pakbar i den ene lomme

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Regntøj | Columbia Trek Light Stretch Jackets Nocturnal – Kvinder”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis fragt
  3. Sikker Shopping SSL-Kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: